ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτοκτονία 47χρονης στην Ακρόπολη: «Έκανε το σταυρό της και έπεσε», λένε μάρτυρες

Η γυναίκα πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα μιλούσε στο τηλέφωνο με τον σύντροφό της - «Παραμιλούσε, φαινόταν απελπισμένη, αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια μας»

Αυτό είναι το σημείο από το οποίο βούτηξε στο κενό η 47χρονη Ελληνίδα από τη Νέα Ιωνία, το μεσημέρι της Τρίτη, στο λόφο του Αρείου Πάγου στην Ακρόπολη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 47χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ήταν αποφασισμένη να φύγει από τη ζωή με τον πιο τραγικό τρόπο. Σύμφωνα με μάρτυρες οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο την ώρα της πτώσης, είδαν την άτυχη γυναίκα να κάνει το σταυρό της και να πέφτει στο κενό.

«Παραμιλούσε, φαινόταν απελπισμένη, μιλούσε ελληνικά αλλά δεν περιμέναμε να βουτήξει στο κενό . Αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια μας. Την είδαμε να κάνει το σταυρό της και να αυτοκτονεί» λένε κάποιοι από τους μάρτυρες.

Το απίστευτο είναι πως η γυναίκα πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα μιλούσε στο τηλέφωνο με τον σύντροφό της ενώ όταν άφησε τη συσκευή και πραγματοποίησε το άλμα του θανάτου, εκείνος μη γνωρίζοντας την κατάληξη της εξακολουθούσε να την καλεί προφανώς γιατί ανησυχούσε για την κατάσταση της. Η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, στη συνέχεια μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την πυροσβεστική όπου την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button