ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτό είναι το τελευταίο τραγούδι του Βασίλη Καρρά αλλά δεν πρόλαβε να το πει

Αυτό είναι το τελευταίο τραγούδι του Βασίλη Καρρά αλλά δεν πρόλαβε να το πει

Κυκλοφόρησε το τραγούδι «Λάθος καρδιά γυρεύω», το οποίο είχε γράψει από την εντατική ο Βασίλης Καρράς και ερμηνεύει ο Νίκος Μακρόπουλος.

«Το τελευταίο τραγούδι που έγραψε ο αγαπημένος μας Βασίλης Καρράς μέσα απο το Νοσοκομείο.Επειδή δεν πρόλαβε να το πεί ο ίδιος, ζήτησε απο τον Νίκο Μακρόπουλο να το ερμηνεύσει και να βάλει τη ψυχή του!!! Καλοτάξιδο…!!!Και όσο για σένα Βασίλη να ξέρεις ότι σε σκεφτόμαστε εκεί πάνω…», αναφέρει η ανάρτηση της σελίδας του Βασίλη Καρρά.

Η ανάρτηση από τη σελίδα του Βασίλη Καρρά στο Facebook:

Ο Νίκος Μακρόπουλος σε συνέντευξή του στο «2Night Show», αποκάλυψε το τελευταίο τηλεφώνημα που είχε από τον Βασίλη Καρρά, λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Ο τραγουδιστής, συγκινημένος είπε για τον άλλοτε συνεργάτη του: «Η σχέση μου με τον Βασίλη είναι γνωστή. Είχαμε δουλέψει τρεις φορές μαζί, είχαμε μία σχέση αγάπης, εκτίμησης και σεβασμού. Ο Βασίλης ήξερε πολύ καλά τι έχει, με πήρε τηλέφωνο δύο μήνες πριν φύγει από τη ζωή και μου λέει: πιτσιρίκο, θέλω να μου κάνεις μία χάρη, να πεις ένα τραγούδι αλλά να βάλεις την ψυχούλα σου. Και εκεί αρχίζει και κλαίει».

Ο Νίκος Μακρόπουλος συνέχισε: «Ήμουν συγκλονισμένος, άρχισα να κλαίω κι εγώ. Κλείσαμε το τηλέφωνο, γιατί δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε. Ο Βασίλης ήταν γενικότερα ευσυγκίνητος, πόσο μάλλον με την αρρώστια του».

«Το έγραψα το τραγούδι και του το έστειλα να το ακούσει. Με ξαναπαίρνει τηλέφωνο και μου λέει “σε ευχαριστώ πολύ, γιατί έβαλες την ψυχούλα σου”. Και άρχισε πάλι να κλαίει και να κλαίω κι εγώ. Ήταν η τελευταία φορά που μίλησα με τον Βασίλη».

Το τελευταίο τραγούδι που έγραψε ο Βασίλης Καρράς:

 

Πηγή: dnews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button