ΔΙΑΦΟΡΑ

Βαρύ το πένθος στη Λάρισα: Ποιος είναι ο 28χρονος που πέθανε, γιατί τον έστελναν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο

Λάρισα: Οι γιατροί έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να κρατήσουν στη ζωή τον 28χρονο

«Μαύρο» είναι το πέπλο που έχει σκεπάσει την τοποική κοινότητα της Λάρισας, μιας το νήμα της ζωής του 28χρονου Γιώργου από τη Φαλάνη, κόπηκε εντελώς ξαφνικά και άδικά.

Σύμφωνα με το Open, ο 28χρονος το βράδυ της Κυριακής, ένιωσε ενοχλήσεις και αδιαθεσία. Κλήθηκε ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου οι γιατροί έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το περιστατικό ήταν ιδιαίτερα βαρύ και εκτίμησαν πως θα πρέπει να μεταφερθεί είτε στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας είτε στο Νοσοκομείο των Τρικάλων καθώς είναι τα μόνα νοσοκομεία στη Θεσσαλία που διαθέτουν στεφανιογράφο, ένα μηχάνημα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που χρειαζόταν να μπει κάποιο stent στον ασθενή.

Λάρισα: Οι ελλείψεις στα νοσοκομεία και ο χρόνος που χάθηκε κατά τη μεταφορά του ασθενούς, έπαιξαν κομβικό ρόλο στο τέλος της ζωής του 28χρονου

Η έλλειψη στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας σε συνδυασμό πως δεν έγινε δεκτός στο Πανεπιστημιακό και χρειάστηκε να φύγει στα Τρίκαλα φαίνεται πως ήταν οι βασικοί παράγοντες που οδήγησαν στην τραγωδία. Μάλιστα, λόγω του ότι υπάρχει έλλειψη μονάδας για την νεκροψία – νεκροτομή, η σορός του θα μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται πως ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Φώτης Σερέτης, διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε), προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 28χρονου.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τους γονείς του: Στυλιανός και Αικατερίνη Καρυώτη, την αδελφή: Ευφραξία, θείους και ξαδέλφια.

Η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία στις 5.30 μ.μ.

Υπενθυμίζεται ότι έχει διαταχθεί ΕΔΕ από τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτη Σερέτη, προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 28χρονου.

Το ρεπορτάζ για τον θάνατο του 28χρονου Γιώργου από τη Φαλάνη

 

πηγη posted.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button