ΔΙΑΦΟΡΑ

Συγκίνηση:Ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε όλα τα έξοδα νοσηλείας νεαρής αθλήτριας που διαγνώστηκε με καρκίνο

Ιβάν Σαββίδης: Στο πλευρό αθλήτριας που παλεύει με τον καρκίνο

Ο ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ και του τηλεοπτικού σταθμού Open TV βρίσκεται δίπλα στην Ρωσίδα αθλήτρια του Χαντμπολ η οποία δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Ο Ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα βοήθειας της Ρωσίδας αθλήτριας της ομάδας χάντμπολ του Ροστόφ της πόλης στην οποία μεγάλωσε και δραστηριοποιήθηκε ο Ιβάν Σαββίδης και θα αναλάβει εξ ολοκλήρου τα έξοδα για τη θεραπεία της στο πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που βιώνει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα βοήθειας της Ρωσίδας αθλήτριας του χάντμπολ Βλαντλένα Μπομπροβνίκοβα, η οποία με ανάρτησή της γνωστοποίησε πως διαγνώστηκε με καρκίνο στους λεμφαδένες.

Μεγαλείο ψυχής από τον Ιβάν Σαββίδη

Ο Ιβ. Σαββίδης δεσμεύτηκε πως θα αναλάβει όλα τα έξοδα θεραπείας της, γεγονός που το αποκάλυψε και η ίδια στην ανάρτησή της.

 

πηγη posted.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button