ΔΙΑΦΟΡΑ

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας» – Θρήνος για τον τραγουδιστή

Ο τραγουδιστής έχασε ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο.

Δύσκολες ώρες περνά ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, όπως γνωστοποίησε μέσα από μια ανάρτησή που έκανε το βράδυ του Σαββάτου 6/5 στο Ιnstagram.

Ο τραγουδιστής έχασε ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο, έναν άνθρωπο που είχε πάντα δίπλα του στις συναυλίες. Το αποχαιρέτησε δημόσια, αναρτώντας μια κοινή φωτογραφία τους, την οποία και συνόδεψε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Σήμερα έφυγε από την ζωή ο άνθρωπος που ήταν πάντα απέναντι μου στις συναυλίες για πάνω από 40 χρόνια. Αυτός που ήταν υπεύθυνος για όλα αυτά που ακούγατε εσείς. Καλό ταξίδι φίλε μου Αλέκο. Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας. Βασίλης», έγραψε στην ανάρτηση.

ΠΗΓΗ : newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button