ΔΙΑΦΟΡΑ

Χαμογελάει από ψηλά η Νίκη Λινάρδου: H Άννα Φόνσου και ο Σπύρος Μπιμπίλας έκαναν πραγματικότητα την τελευταία της επιθυμία

Η Νίκη Λινάρδου, έφυγε από την ζωή πριν από 11 χρόνια, η οποία άφησε το δικό της στίγμα στον ελληνικό κινηματογράφο. Η ηθοποιός μας χάρισε μοναδικές στιγμές τόσο στο θεατρικό σανίδι όσο και στη μεγάλη οθόνη.

Υπήρξε δεύτερη σύζυγος του συγγραφέα, σεναριογράφου και σκηνοθέτη, Αλέκου Σακελλάριου. Σε δεύτερο γάμο παντρεύτηκε τον τηλεσκηνοθέτη, Θάνο Χρυσοβέργη.

Εκπληρώθηκε η τελευταία της επιθυμία

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από ανάρτηση που έκανε στο Facebook αναφέρθηκε στην αξέχαστη ηθοποιό, θέλοντας να ενημερώσει το κοινό του πως έγινε πραγματικότητα η τελευταία της επιθυμία.

Συγκεκριμένα, αυτό που επιθυμούσε η ίδια ήταν να βρίσκεται μαζί με όλους τους ηθοποιούς και στην τελευταία της κατοικία. Ως εκ τούτου, ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Άννα Φόνσου έκαναν την επιθυμία της πραγματικότητα και τη μετέφεραν στο Μαυσωλείο των ηθοποιών που υπάρχει στο Πρώτο Κοιμητήριο της Αθήνας.

Η ανάρτηση της

«Μαζί με την Άννα Φόνσου που πάντα νοιάζεται για τα θέματα των ηθοποιών πραγματοποιήσαμε την τελευταία επιθυμία μιας αγαπημένης φίλης ηθοποιού πρωταγωνίστριας των ταινιών της δεκαετίας του 60 και δεύτερης συζύγου του μεγάλου Αλέκου Σακελλαρίου που είχε φύγει αρκετά χρόνια πριν. Η Νίκη Λινάρδου ή Μπεμπη Κουλα, όπως πρωτοεμφανίστηκε( ποιος δεν θυμάται την τρελλουτσικη κόρη του Μαυρογιαλουρου η την κοκότα από το

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ) βρίσκεται πια στο Μαυσωλείο των ηθοποιών που υπάρχει στο Πρώτο Κοιμητήριο της Αθήνας. Γι αυτό φρόντισε και ο επιστήθιος φίλος της και λογιστής της Γεράσιμος Λιγνός που την φρόντισε πολύ ως το τέλος. Η Νίκη θα βρίσκεται πια παρέα πλάι σε μεγάλους της τέχνης μας ηθοποιούς, σκηνοθέτες, μουσικούς και τραγουδιστές..».

Η Νίκη Λινάρδου έφυγε από τη ζωή στις 25 Σεπτεμβρίου του 2012 σε ηλικία 73 ετών, από καρκίνο και μάλιστα εντός 20 ημερών από την εμφάνισή του.

 

 

πηγη fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button