ΔΙΑΦΟΡΑ

Βρέθηκε νέα διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου, ποιός είναι ο κληρονόμος

Ανοίγει την ερχόμενη εβδομάδα η νέα διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, “Ακόμα δεν είδες τίποτα” στο Mega.

Όπως τόνισε ο δικηγόρος της, Δημήτρης Χατζημιχάλης στο Mega, βρέθηκε μια νέα διαθήκη ωστόσο καθυστέρησε η δημοσίευσή της.

“Περιπλέκονται τα πράγματα διότι χθες είχαμε μια δίκη στο ειρηνοδικείο του Κορωπίου όπου ο κ. Γιαννόπουλος (σ.σ. ο πρόεδρος του “Χαμόγελου του Παιδιού”) εμφανίστηκε σαν μάρτυρας και είπε ότι τα πράγματα είναι του “Χαμόγελου του Παιδιού” ενώ δεν υπάρχουν τέτοια έγγραφα και στοιχεία. Μόνο για τα ακίνητα είχε κάνει δωρεά η Μαίρη, σύμφωνα με τα έγγραφα που έχουμε στα χέρια μας”, ανέφερε ο κ. Χατζιμιχάλης.

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως ο κ. Γιαννόπουλος “είπε και κάτι πολύ ενδιαφέρον, ότι δεν προτίθεται να κάνει ένα μουσείο όπως είχε πιο παλιά. Είπε ότι θα κάνει κάτι σαν μουσείο, αλλά αυτό δεν είναι μουσείο. Θα περιμένουμε να δούμε ποιος είναι ο κληρονόμος που ήθελε η Μαίρη να αφήσει την περιουσία που της απέμεινε”.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Μαίρης Χρονοπούλου, αυτή είναι η μία και μοναδική διαθήκη που άφησε η αγαπημένη ηθοποιός, καθώς οι οδηγίες για την καύση της δεν ήταν διαθήκη, “αλλά ένα έγγραφο”.

πηγη dnews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button