ΔΙΑΦΟΡΑ

Βόλος: Σοκάρουν τα μηνύματα του 33χρονου βiαστή – «Αν δεν μου δώσεις χρήματα…»

Βόλος: Έναν πραγματικό εφιάλτη ζούσε η 18χρονη από τον κουνιάδο του πατέρα της, λίγες ημέρες πριν ο τελευταίος σκοτώσει τον 33χρονο.

Νέες αποκαλύψεις αναφορικά με τα όσα δραματικά συνέβαιναν στον Βόλο έρχονται στη δημοσιότητα, με την 18χρονη που ο πατέρας της σκότωσε τον βιαστή της, να βιώνει μια καθημερινή κόλαση.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν μερικά από τα εκατοντάδες SMS που έστελνε ο 33χρονος στην 18χρονη, την οποία βίασε όταν ήταν εκείνη 12 χρονών, καθώς την εκβίαζε για χρηματικά ποσά έχοντας στην κατοχή του βίντεο και φωτογραφίες από τις αρρωστημένες πράξεις του με την νεαρή.

«Αν δε μου δώσεις τα χρήματα, θα μιλήσω σε όλους και στην οικογένεια σου για τις φωτογραφίες» αναφέρει ένα από τα sms. Όταν ο πατέρας είδε τα μηνύματα που έστελνε ο αδερφός της δεύτερης συζύγου του, τότε είπε απλά στη νεαρή «Θα το τακτοποιήσω».

Λίγες ώρες αργότερα, έκλεισε ραντεβού στον 33χρονο με ψεύτικη αφορμή και εκεί τον εκτέλεσε με μια σφαίρα.

Γιατί ο 50χρονος ζητάει να ερευνηθεί ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του θύματος

Έρευνα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του θύματος θα ζητήσει ο κατηγορούμενος για τον φόνο του 33χρονου στον Βόλο, για τον οποίο ισχυρίστηκε ότι βίαζε την 18χρονη κόρη του.

Ο 50χρονος ετοιμάζει το υπόμνημα που θα καταθέσει στην απολογία του, με το οποίο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN θα ζητήσει να μην σταματήσει η έρευνα, αλλά να ανοίξει ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του 33χρονου, προκειμένου να ερευνήσουν οι αρχές εάν υπάρχουν και άλλα βίντεο από άλλες γυναίκες αλλά και την αλληλογραφία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η πλευρά του καθ’ομολογίαν δράστη κάνει το συγκεκριμένο αίτημα, καθώς θεωρεί πως η 18χρονη δεν ήταν το μοναδικό θύμα του άνδρα, αλλά σίγουρα έχουν βρεθεί στην ίδια θέση και άλλες γυναίκες. Το θύμα δε, δεν είχε κάποια επαγγελματική δραστηριότητα, ενώ όπως έχει καταγγείλει και η 18χρονη, το τελευταίο διάστημα της ζητούσε επίμονα χρήματα.

Παράλληλα, θα ζητήσουν να κατασχεθεί και το κινητό του τηλέφωνο, αλλά και της 18χρονης, για να ερευνηθούν και αυτά στα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπου μπορούν να ανακτηθούν και βίντεο, τα οποία πιθανά έχουν διαγραφεί.

Την βίασε πρώτη φορά στα 12 και τράβαγε βίντεο

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τα όσα αρρωστημένα έκανε ο 33χρονος άνδρας που έπεσε νεκρός από το όπλο του πατέρα μιας 18χρονης, την οποία βίαζε και εκβίαζε τα τελευταία έξι χρόνια, στον Βόλο.

O 33χρονος βίασε το κορίτσι για μια διετία, από τα 12 μέχρι τα 14 της χρόνια, βιντεοσκοπώντας, παράλληλα, με το κινητό του τις χυδαίες πράξεις του. Ωστόσο, τρία χρόνια νωρίτερα, όταν ήταν το κορίτσι μόλις 9 ετών, την θώπευε και τις έλεγε σεξουαλικές προσβολές.

Αφού ο 33χρονος είχε στην κατοχή του βιντεοληπτικό υλικό από τις χυδαίες και αρρωστημένες πράξεις του, στη συνέχεια απειλούσε τη νεαρή να του στέλνει γυμνές της φωτογραφίες ή χρήματα.

Μάλιστα, ο 33χρονος το τελευταίο διάστημα ζητούσε επίμονα 3.000 ευρώ από την 18χρονη, απειλώντας την πως αν δεν του δώσει χρήματα τότε θα έστελνε το υλικό σε συγγενικά της πρόσωπα και φίλους.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε στον ΣΚΑΪ και ο δικηγόρος του 50χρονου πατέρα, Μιχάλης Βασιλικός: «Ο 33χρονος είχε ελεύθερη πρόσβαση στο σπίτι. Οι βιασμοί συνέβαιναν μέσα στο σπίτι. Και μάλιστα όταν συνέβαιναν αυτά τα περιστατικά παρών ήταν στο σπίτι και ο μικρότερος αδελφός του κοριτσιού που τότε ήταν 4 ετών. Ο θείος είχε ελεύθερη πρόσβαση και οι γονείς απουσίαζαν στην εργασία τους. Προφανώς έβλεπε πότε έβγαιναν από το σπίτι».

Τα όσα βίωνε η 18χρονη αποκάλυψε η ίδια στον πατέρα της, όταν τον ειδοποίησε ο σπιτονοικοκύρης της νεαρής, η οποία σπουδάζει εκτός Βόλου, και του είπε πως χρωστούσε τα ενοίκια ενώ ο ίδιος έστελνε κανονικά τα χρήματα.

Τότε η 18χρονη «έσπασε» και τα είπε όλα στον πατέρα της ο οποίος ενώ αρχικά θα κατέθετε μήνυση, αφότου είδε τα βίντεο και τις απειλές του 33χρονου κουνιάδου του προχώρησε στο έγκλημα, προφανώς εν βρασμώ ψυχής.

Ο δικηγόρος του 50χρονου πατέρα είπε, επίσης, ότι το κορίτσι είχε μιλήσει στις αδερφές της γενικά για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, όχι για βιασμούς, χωρίς να κατονομάζει το πρόσωπο.

«Βόμβα» από τη σύζυγο του 50χρονου

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας του 33χρονου από έναν 50χρονο στο Βόλο, επειδή φέρεται να βίαζε την κόρη του, καθώς η σύζυγός του κάνει λόγο για έναν άνθρωπο «γεννημένο να σε πείσει» ο οποίος δεν ήταν «καλός πατέρας».

«Δεν ήταν καλός άνθρωπος. Ήταν γεννημένος για να σε πείσει. Δεν ήταν και καλός πατέρας. Ένας καλός πατέρας πρέπει να κοιτάζει τα παιδιά, να μην τα αφήνει ελεύθερα και να πηγαίνει για αγριογούρουνα. Η πρώην γυναίκα του είναι πεθαμένη, σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Αθήνα. Εγώ όσο μπορούσα προσπάθησα να είμαι και μάνα για τα παιδιά του. Τα κατέστρεψε όλα ο αλήτης», ανέφερε στο STAR η σύζυγος του 50χρονου.

Παράλληλα, η σύζυγος του δράστη πιστεύει ότι ο αδερφός της δεν προέβη στις πράξεις για τις οποίες τον κατηγόρησε η 18χρονη κόρη του δολοφόνου. «Δεν πιστεύω ότι το έκανε. Αλλά αν το έκανε, υπάρχουν νόμοι. Έμπαινε στο σπίτι μας ο αδερφός μου, δεν κατάλαβα ποτέ τίποτα» λέει.

To διαβάσαμε εδώ alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button