ΔΙΑΦΟΡΑ

Το κινητό «μiλnσε»: Ραγδαiες εξελiξεις για τον 31χρονο Μπάμπη, βρέθnκε αuτό που «έτpεμε» ο κpεοπώλnς

Ο 31χρονος Μπάμπης, που αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου, φέρεται να είχε έναν έντονο διάλογο με τον 50χρονο κρεοπώλη, που τον είδε τελευταία φορά και που του χρωστούσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Όπως αναφέρει το MEGA, στο κινητό τηλέφωνο του κρεοπώλη έχουν στρέψει τις έρευνες οι Αρχές, για τον εντοπισμό του αγνοουμένου.

Ειδικότερα, το κινητό του 50χρονου βρίσκεται στα χέρια των Αρχών, προκειμένου να ανακτηθούν δεδομένα, που έχουν διαγραφεί και πληροφορίες αναφέρουν ότι, η Αστυνομία έχει ανακτήσει συνομιλίες των δύο ανδρών, μέσω των social media, που «καίνε» τον 50χρονο κρεοπώλη.

Μάλιστα, ο βασικός ύποπτος είχε σβήσει τις εν λόγω συνομιλίες, οι οποίες αφορούσαν τα χρήματα που του είχε δανείσει ο 31χρονος Μπάμπης και στις οποίες υπήρχε έντονος διάλογος μεταξύ τους, καθώς ο αγνοούμενος ζητούσε άμεσα τα χρήματά του πίσω.

Όπως υπογραμμίζει η αστυνομία, ο κρεοπώλης φαίνεται να είχε αφήσει στο σπίτι το κινητό του, πριν συναντηθεί με τον 31χρονο, ενώ το κινητό του αγνοούμενου παραμένει άφαντο.

Παράλληλα, η αστυνομία έχει προχωρήσει στην ανάκτηση δεδομένων από το τηλέφωνο του Μπάμπη, ενώ ελέγχονται και οι τραπεζικοί λογαριασμοί του.

Τι υποστηρίζει η οικογένεια του 31χρονου Μπάμπη

Η οικογένειά του αγνοουμένου «δείχνει» όχι μόνο τον 50χρονο κρεοπώλη, αλλά και επιπλέον πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της οικογένειας επισημαίνει ότι θα ζητηθεί άρση του τραπεζικού απορρήτου, ώστε να εξεταστούν όλες οι τελευταίες κινήσεις του Μπάμπη, τονίζοντας «είναι δεδομένο ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, η οποία είναι μεθοδευμένη, έχει μια συγκεκριμένη υποδομή και κατά την άποψή μου ο δράστης δεν μπορεί να είναι μόνο ένας.

Θα καταθέσουμε και μήνυση από την πλευρά της οικογένειας, με νέα στοιχεία που θα προσκομίσουμε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ώστε να γίνει άρση των τραπεζικών λογαριασμών και να δούμε όλες τις κινήσεις του Μπάμπη».

Ο αδελφικός φίλος του αγνοουμένου μίλησε στο protothema.gr και σημείωσε ότι είχε μιλήσει με τον 31χρονο λίγο πριν εξαφανιστεί, αναφέροντας «λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί ο Μπάμπης, την Πέμπτη το απόγευμα, περίπου στις 18:30, τον πήρα τηλέφωνο και του είπα να έρθει από το σπίτι μου να ψήσουμε και μετά να βγούμε έξω με την παρέα μας.

Μου αρνήθηκε κι ενώ τον άκουσα στο τηλέφωνο προβληματισμένο, σαν να μην ήθελε να μου πει, επέμεινα και του λέω “μήπως θα βγεις με καμία κοπέλα και δεν έρχεσαι μαζί μας;”. Εξακολουθούσε να αρνείται και να είναι προβληματισμένος και τότε μου είπε «θα πάω για κυνήγι με τον Μ…(τον 50χρονο κρεοπώλη)”».

Ο 31χρονος Μπάμπης ήταν προβληματισμένος με τα χρήματα που του χρωστούσε ο 50χρονος κρεοπώλης

Και πρόσθεσε ο φίλος του αγνοουμένου «μου το αποκάλυψε και του είπα, να προσέχει. Λίγες ώρες αργότερα, το ίδιο βράδυ, του έστειλα μήνυμα του Μπάμπη για να δω αν είναι καλά και του έγραψα “πιάσατε τίποτα στο κυνήγι;” και το μήνυμα δεν το είδε ποτέ. Και μετά και την επόμενη μέρα, τον έπαιρνα συνέχεια τηλέφωνα, είχα ανησυχήσει κι εγώ κι η οικογένειά του και πήγαμε στην αστυνομία να δηλώσουμε εξαφάνιση. Με τη δική μου την κατάθεση έμαθε η αστυνομία ότι ο Μπάμπης θα πήγαινε για κυνήγι με τον 50χρονο. Όλα αυτά τα είπαμε τηλεφωνικά με τον Μπάμπη.

Δεν υπάρχει άλλος φίλος που θα συναντούσε ο Μπάμπης εκείνο το βράδυ και ο 50χρονος δεν ήταν φίλος μας. Ο 50χρονος είχε ζητήσει 17.000 ευρώ δανεικά από τον Μπάμπη πέρυσι για να αγοράσει κρέατα, με την προϋπόθεση ότι θα του τα επέστρεφε. Επί ένα χρόνο, ο Μπάμπης ζούσε με αυτό το σαράκι, για το πότε θα του επιστρέψει ο 50χρονος τα χρήματα, γιατί το παιδί τα χρειαζόταν τα χρήματα. Ο Μπάμπης ήταν συνέχεια σκεπτικός και προβληματισμένος.

Μου έλεγε “ο Μ…. δεν μου τα δίνει, δεν τα έχει τώρα και μου είπε θα μου τα δώσει αργότερα ….” και δεν του τα είχε δώσει ένα χρόνο τώρα. Όποτε συναντούσα τον Μπάμπη είχε μεγάλο άγχος για το πώς θα πάρει τα χρήματα από τον 50 χρόνο. Εν τω μεταξύ, αυτός, όταν συναντούσε τον Μπάμπη έξω και ήμουν εγώ μπροστά, του έλεγε “έλα από το μαγαζί μου να τα πούμε …” ή ξεμονάχιαζε τον Μπάμπη και του μιλούσε. Ποτέ δεν μιλούσε μπροστά σε τρίτους».

Και κατέληξε ο φίλος του 31χρονου «με τον Μπάμπη είμαστε 12 χρόνια φίλοι, πάντα και σε εμένα που είμαι αδελφικός του φίλος και στην οικογένειά του έστελνε μήνυμα, έπαιρνε τηλέφωνο και μας έλεγε πού βρισκόταν. Δεν εξαφανιζόταν ποτέ… Πολύ φοβάμαι ότι κάτι κακό του έχει συμβεί και δεν θέλω να το πιστέψω».

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button