ΔΙΑΦΟΡΑ

Η πρώτη μεταμόσχευση ήπατος από ζώντα δότη στην Ελλάδα

Η πρώτη μεταμόσχευση ήπατος από ζώντα δότη στην Ελλάδα

Η πρώτη μεταμόσχευση ήπατος από ζωντανό δότη και μάλιστα, από πατέρα σε κόρη, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τρίτη στο Λαϊκό Νοσοκομείο, σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η αναπληρώτρια υπουργός ανέφερε πως η επέμβαση πραγματοποιήθηκε «από τον καθηγητή Χειρουργικής Γεώργιο Σωτηρόπουλο, με τη συμβολή του καθηγητή Χειρουργικής Ντίτερ Μπρέρινγκ».

«Πρόκειται για μια σπουδαία εξέλιξη η οποία δίνει ελπίδα σε πάρα πολλούς ανθρώπους στη χώρα μας. Καλή ανάρρωση στον πατέρα και την κόρη, εύχομαι αυτή η δύναμη ελπίδας να τους συντροφεύει πάντα στη ζωή», πρόσθεσε η κ. Αγαπηδάκη.

Το διαβάσαμε εδώ cyclades24.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button