ΔΙΑΦΟΡΑ

Γαλλίδα αγάπησε τη μαγευτική Τέλενδο όπου αγόρασε σπίτι και βαφτίστηκε και χριστιανή από τον ιερέα του νησιού.(video)

Μία Γαλλίδα αγάπησε τόσο πολύ την Τέλενδο, το μικρό αυτό παράδεισο, που επισκέπτεται αρκετά χρόνια, αγόρασε ένα σπίτι και αποφάσισε να βαφτιστεί . Το μυστήριο τέλεσε ο εφημέριος του ΙΝ της Ζωοδόχου Πηγής π. Μιχαήλ Κουκουβάς σε παραλία του νησιού, παρουσία κάποιων φιλικών προσώπων της Γαλλίδας.

Δείτε την ανάρτηση και video της όμορφης αυτής είδησης από τo Human Stories

H Τέλενδος είναι ένα ιδιαίτερο νησί. Έχει μια γοητεία. Παρότι δεν έχει αρχιτεκτονική ομορφιά, προσελκύει κάθε χρόνο ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Κι οι άνθρωποι που την επισκέπτονται επιστρέφουν ξανά σε αυτή. Κάθε χρόνο. Νιώθουν χαρά όταν έρχεται ο καιρός να ζήσουν ξανά στιγμές στη δική τους Τέλενδο.

Να συναντήσουν εκεί τους φίλους τους, τους δικούς τους ανθρώπους. Να αφεθούν. Να ζήσουν την απλότητα. Αυτό ίσως να είναι και το μυστικό του μικρού αυτού νησιού. Απλότητα.

Γι’ αυτό και μία Γαλλίδα, αγάπησε τόσο πολύ το μικρό αυτό παράδεισο που απέκτησε στην Τέλενδο ένα σπίτι. «Εδώ έρχεται αρκετά χρόνια και αποφάσισε να βαπτιστεί» Μας λέει η Μαρία κάτοικος της Τελένδου και συνεχίζει: «είναι πιστεύω ωραίες αυτές οι στιγμές από το νησί». Και μαζί με τον πάτερ Μιχαήλ Κουκουβά μας συγκίνησαν.

Μία σκηνή, μία ιεροτελεστία μέσα στη θάλασσα. Αυτά τα όμορφα ζούμε στις γειτονιές της Ελλάδας. Τις μικρές. Τις πολλές φορές ξεχασμένες από το κράτος. Αλλά ποτέ ξεχασμένες από τους ανθρώπους που αγάπησαν πραγματικά αυτούς τους βράχους.

Δείτε το video

πηγη kalymnos-news.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button