ΔΙΑΦΟΡΑ

Για πρώτη φορά: Φωτογραφίες της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά την επίθεση με το βιτριόλι

ΠΡΟΣΟΧΗ πολύ σκληρές εικόνες

«3 χρόνια από την επίθεση. Σώμα και ψυχή. Θεός και άνθρωπος. Καλό και κακό. Δεν ξέρω πώς, αλλά αυτή είναι η απόδειξη. Υπόσχομαι πως, για όσο ζω, κάθε χρόνο, θα βρίσκω λόγους για να το γιορτάζω. Και έχω πολλούς!».

Με αυτό το συγκλονιστικό μήνυμα ζωής και δύναμης ψυχής, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανήρτησε στο Instagram φωτογραφίες από το σχεδόν διαλυμένο πρόσωπό της, μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε στην Καλλιθέα από την Έφη Κακαράντζουλα. Και έφτασε μέχρι το σήμερα…

Το μέγεθος της βλάβης ήταν τεράστιο, αλλά με πείσμα, πίστη και την αυταπάρνηση των γιατρών, η Ιωάννα σήμερα κατάφερε να τη διορθώσει κατά μεγάλο βαθμό και να συνεχίζει τον αγώνα της κυνηγώντας το καλύτερο.

 

 

 

 

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button