ΔΙΑΦΟΡΑ

Δάκρυσαν όλοι: Το ανατριχιαστικό σημείωμα του Βασίλη Καρρά “μαρτυρά” πως τίποτα δε θα είναι πια το ίδιο

Ο Βασίλης Καρράς έχει φύγει από τη ζωή, εγκαταλείποντας μας στα 70 του χρόνια, έπειτα από μια μεγάλη και δύσκολη μάχη με τον καρκίνο.

Παρά τη θαρραλέα μάχη που έδωσε, η ασθένεια αποδείχτηκε ανίκητη, και έτσι, στις 24 Δεκεμβρίου, όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα τον ακολούθησαν στην τελευταία του κατοικία στο ιδιαίτερο χωριό του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Ο ίδιος είχε τη συνήθεια να ταξιδεύει συχνά ανάμεσα στο Κοκκινοχώρι και τη Θεσσαλονίκη, καθώς το αγρόκτημά του, ο επίγειος “παράδεισος” που είχε δημιουργήσει, αποτελούσε έναν τόπο αναζωογόνησης για εκείνον. Εκεί, απολάμβανε τον χρόνο του και θαύμαζε την ομορφιά της φύσης.

Ο Χρήστος Διαμαντίδης, πρόεδρος της κοινότητας Κοκκινοχωρίου, δήλωσε στην εκπομπή «Live news»: «Πριν 10 χρόνια το έφτιαξε. Εκεί ξεκουραζόταν. Εκεί συναντιόμασταν».

Βασίλης Καρράς: Ανατριχιάζει το σημείωμα στο αγρόκτημά του

Το σημείωμα γράφει: “Απ΄ το Βορρά μέχρι τον Νότο όλη η Ελλάδα πενθεί τον πρώτο ΑΡΧΟΝΤΑ του λαϊκού τραγουδιού που μας άφησε μόνους μας και από σήμερα θα τραγουδάει αλλού. Καλό Παράδεισο Βασίλη”

Ένα σημείωμα στην είσοδο της φάρμας “μαρτυρά” πως ο κορυφαίος του λαϊκού τραγουδιού δεν κατοικεί πλέον εδώ. Ο Βασίλης Καρράς δεν θα επισκεφτεί ξανά το αγαπημένο του μέρος, το ησυχαστήριό του και οι θαυμαστές του άφησαν ένα γράμμα, τα λόγια του οποίου ανατριχιάζουν.

Η κάμερα της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου βρέθηκε στον αγρόκτημα του Βασίλη Καρρά και εξασφάλισε μοναδικές εικόνες. Ελιές, κεράσια, σύκα, πιπεριές είναι μερικά από τα βιολογικά προϊόντα από το κτήμα. Ήταν περήφανος για το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που έβγαζε, με διεθνείς διακρίσεις και εξαγωγές στην Αμερική μέσα σε αυτά τα μαύρα κομψά μπουκάλια και την ετικέτα Karras Farm.

πηγη mama24.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button