ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Το πήρε απόφαση: Τι έκανε ο πατέρας της Καρολάιν στην Αλόννησο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της Κάρολαιν, έφυγε μόνιμα από την Αλόννησο για να πάει μόνιμα στην Μανίλα στις Φιλιππίνες, για να βρει την σύζυγο και την εγγονή του και έβαλε πωλητήριο στο σπίτι στο νησί.

Η απόφαση του πατέρα της Καρολάιν

Ο Ντέιβιντ και η Σούζαν Κράουτς θέλουν η μικρή Λυδία να μεγαλώσει σε ένα ασφαλές περιβάλλον μακριά από όσα θυμίζουν την αποτρόπαια δολοφονία της μητέρας της.

Από τη στιγμή που κέρδισαν την κηδεμονία της αποφάσισαν να απομακρυνθούν ώστε το παιδί να μεγαλώσει με ηρεμία, ενώ ο Ντέιβιντ Κράουτς ξεκαθάρισε ότι θα αλλάξει και το επίθετο της μικρής.

Όπως είχε πει: “Θα ήταν απαράδεκτο η Λυδία να φέρει το επίθετο του άνδρα που δολοφόνησε τη μητέρα της. Η Λυδία σίγουρα θα αλλάξει το επίθετό της. Ήταν πάντα πρόθεσή μου να αλλάξω το όνομά της από αυτό του φυσικού της πατέρα, από εκείνη την ημέρα τον Ιούνιο του 2021 όταν συνελήφθη στο μνημόσυνο της κόρης μου και είχε γίνει σαφές ότι την είχε δολοφονήσει”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής το “Πρωινό” στον ΑΝΤ1 στο πατρικό της Καρολάιν μπήκε πωλητήριο αντί 500.000 ευρώ.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού προβλήθηκαν στην εκπομπή “Το Πρωινό” και δείχνουν για πρώτη φορά το εσωτερικό του, την κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού και δίπλα την κούνια που κοιμόταν η μικρή Λυδία, όταν επισκεπτόντουσαν οικογενειακώς το νησί.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

πηγη fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button