ΔΙΑΦΟΡΑ

Δυστuχώς οι φóβοι επıβεβαιώθnκαν: Γι’αuτό αuτοκτόνnσε η 17χρоνn μαθήτρıα στην Πέλλα, το σημεiωμα που άφnσε

Ασύλληπτη τραγωδία στο χωριό Ριζάρι – Νεκρή εντόπισαν την μαθήτρια οι οικείοι της μέσα στο σπίτι – Πληροφορίες κάνουν λόγο για ερωτική απογοήτευση

Την κοπέλα μετέφεραν με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο νοσοκομείο Έδεσσας, με τους γιατρούς να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν στην ζωή, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Η αδικοχαμένη κοπέλα είχε ήδη καταλήξει και διαπιστώθηκε ο κλινικός της θάνατος.

Η είδηση προκάλεσε σοκ και βύθισε στο πένθος τόσο την οικογένεια όσο και ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Δυστuχώς οι φóβοι επıβεβαιώθnκαν

Την απόγευμα της Τρίτης (16/01) στο Ριζάρι του Δήμου Έδεσσας σημειώθηκε μία ανείπωτη και θλιβερή τραγωδία, καθώς μία 17χρονη μαθήτρια αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι της με απαγχονισμό.

Απαγχovισμένη βρέθηκε 17χρονη μαθήτρια

Την 17χρονη και μαθήτρια της Β’ Λυκείου την βρήκαν νεκρή οι δικοί της. Οι οικείοι της μετέφεραν το κορίτσι με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο νοσοκομείο Έδεσσας, όπου οι γιατροί κατέβαλαν κάθε προσπάθεια να την επαναφέρουν στη ζωή, αλλά ανεπιτυχώς. Η κοπέλα είχε ήδη καταλήξει και ο κλινικός θάνατός της επιβεβαιώθηκε.

Άφησε σημείωμα που εξηγούσε το «γιατί;»

Οι αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η μαθήτρια αφήνοντας ένα σημείωμα, εξηγώντας και τους λόγους που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του pellanews.gr, η 17χρονη αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της λόγω ερωτικής απογοήτευσης.

Η τοπική αστυνομία διενεργεί ήδη προανάκριση για το συμβάν ενώ η τοπική κοινωνία έχει βυθιστεί στο πένθος.

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button