ΔΙΑΦΟΡΑ

Δύσκολες ώρες για την αγαπημένη ηθοποιό Αιμιλία Υψηλάντη,

Η αγαπημένη και σπουδαία ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη, έχασε πριν περίπου ένα χρόνο την αγαπημένη της κόρη, η Μαρίνα Υψηλάντη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 55 ετών. Και από τις πιο δύσκολες και επίπονες καταστάσεις για έναν γονιό είναι να χάνει το παιδί του.

Η ηθοποιός αλλά και θεατρική επιχειρηματίας, καθώς φέτος ανεβάζει στο θέατρo «Αργώ» ένα έργο στο οποίο και πρωταγωνιστεί η ίδια, καλείται στα 81 της χρόνια να σταθεί στο ύψος των πολύ απαιτητικών περιστάσεων και να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της εγγονής της την οποία μεγαλώνει.

Η Αιμιλία Υψηλάντη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο της αλλά εστίασε και στον σπουδαιότερο ρόλο που έχει στην πραγματική ζωή καθώς πρέπει να είναι και μητέρα και πατέρας για την εγγονή της.

Όσα ανέφερε η Αιμιλία Υψηλάντη

«Εδώ πρέπει να παίξω και τον ρόλο της μαμάς ενώ κανονικά πρέπει να παίζω μόνο της γιαγιάς. Αλλά όταν δεν υπάρχει πατέρας και μητέρα, όπως πολλές φορές πολλές γιαγιάδες επωμίζονται κάποιους ρόλους… Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κρατήσω την ισορροπία σ’ αυτό».

Η Μαρίνα Υψηλάντη ήταν κόρη της ηθοποιού, Αιμιλίας Υψηλάντη, και του ναυτικού, Άγγελου Υψηλάντη. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Αθηνών «Γιώργος Θεοδοσιάδης» κι αργότερα συνέχισε τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη.

Η Αιμιλία Υψηλάντη σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από έναν χρόνο, είχε δηλώσει για τον έναν γάμο που έκανε: «Έκανα έναν γάμο το 1964 και απέκτησα την κόρη μου. Είπα θα κάνω έναν κλειστό γάμο. Ήταν ναυτικός ο σύζυγός μου. Η ζωή μαζί του δεν ήταν δύσκολη γιατί ήμουν παντρεμένη αλλά συγχρόνως και ελεύθερη».

«Υπάρχει μια ελληνική οικογένεια και δεν μεγάλωσα μόνη μου το παιδί. Δεν πειράζει που έλειπε ο σύζυγός μου. Δεν είναι πια στη ζωή. Είχε μια στενή σχέση με την κόρη μου. Εκείνος έπαιρνε τη μεγάλη αγάπη. Με την κόρη μου δεν είχα τις συγκρούσεις που θα έπρεπε. Μέχρι 16-17 χρονών κοιμόμασταν μαζί», αποκαλύψε.

Πηγή:

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button