ΔΙΑΦΟΡΑ

Δύσκολες ώρες για την Ζωζώ Σαπουντζάκη – Στο νοσοκομείο η σπουδαία ηθοποιός

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε η βασίλισσα της νύχτας Ζωζώ Σαπουντζάκη στο Ερρίκος Ντιναν.

  • Του Γιάννη Αρμουτίδη

Αυτή τη στιγμή η Ζωζώ Σαπουντζάκη εξετάζεται στο τμήμα των επειγόντων περιστατικών.

Αιτία, η ανεβασμένη πίεση της αγαπημένης ηθοποιού που ανησύχησε το οικείο περιβάλλον της, αλλά και την ίδια. Και μεταφέρθηκε αμέσως για έκτακτες εξετάσεις στο νοσοκομείο. Δίπλα της βρίσκονται στενοί της συνεργάτες!

Κάποιοι είπαν ότι την έπιασε το κακό μάτι! Μετά την τελευταία πετυχημένη εμφάνισή της στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ, αφιέρωμα στην επιθεώρηση Ευχόμαστε πως όλα θα πάνε καλά και θα το ξεπεράσει. Γιατί η Ζωζώ είναι λαμπερή, και την έχουμε για πολύ καιρό ακόμη ανάγκη!

Ποιος θα φανταζόταν ότι την ημέρα των ερωτευμένων η ΖΩΖΩ θα «ερωτοτροπούσε» στο τμήμα επειγόντων!

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι μια ηθοποιός και τραγουδίστρια που έχει γίνει πολλή συζήτηση γύρω από την πραγματική ηλικία της, ενώ στο βιογραφικό της έχει πολλά τραγούδια και συμμετοχές σε ταινίες.

Θεωρείται μία από τις πιο ταλαντούχες και όμορφες Ελληνίδες της γενιάς της και παράλληλα μέχρι και σήμερα, η “βασίλισσα της νύχτας”. Η πρώτη της εμφάνιση στο σανίδι έγινε μαζί με την αδελφή όταν ήταν μόλις 7 χρονών και έκτοτε διέγραψε μία λαμπρή καριέρα.

Διαβάστε παρακάτω μερικές σημαντικές πληροφορίες για την επαγγελματική και προσωπική ζωή της:

Η ηλικία, η καταγωγή και η αδελφή της

Κατάγεται από την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Θεσσαλονίκη, στην οποία πέρασε και τα παιδικά της χρόνια. Ωστόσο, έχει ρίζες και από την Κωνσταντινούπολη και την Σμύρνη, καθώς από εκεί κατάγονταν οι γονείς της. Από μικρό παιδί είχε δείξει ότι έχει καλλιτεχνική φλέβα και έτσι δεν άργησε να εκδηλώσει το ταλέντο της. Μαζί με την αδελφή της όταν ήταν κάτω από 10 ετών ξεκίνησαν να κάνουν εμφανίσεις και έγιναν γνωστές ως “Σαπουντζάκια”. Ωστόσο, εκείνη δεν συνέχισε την καριέρα της καθώς παντρεύτηκε και έτσι η Ζωζώ Σαπουντζάκη ξεκίνησε την solo πορεία της.

Η πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο

 

 

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι παράδειγμα ανθρώπου που δεν μπορεί να την κατατάξει κάποιος σε συγκεκριμένη κατηγορία. Έχει κάνει καριέρα τόσο ως τραγουδίστρια, όσο και ως ηθοποιός και χορεύτρια. Το ταλέντο, η ομορφιά και η χαρακτηριστική “τσαχπινιά” της, την έκαναν να κυριαρχεί στις θεατρικές σκηνές και τα νυχτερινά κέντρα της Ελλάδος.

Συνεργάστηκε με δεκάδες ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και της θεατρικής σκηνής, ενώ παράλληλα στα κέντρα που εμφανίζονταν, πήγαιναν διάφοροι κοσμικοί της εποχής προκειμένου να την δουν από κοντά. Μερικοί από αυτούς είναι οι: Σοφοκλής Βενιζέλος, Σταύρος Νιάρχος, Αριστοτέλης Ωνάσης κι άλλοι.

Οι δύο γάμοι της

Έχει κάνει δύο γάμους στη ζωή της. Συγκεκριμένα, το 1951 παντρεύτηκε με τον Γιώργο Χατζηπαρασκευά ο οποίος ήταν γιατρός, όμως λίγους μήνες αργότερα πήραν διαζύγιο. Ο δεύτερος γάμος που έκανε η Ζωζώ Σαπουντζάκη ήταν το 1973, όταν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Ανδρέα Πολίτη. Ήταν ζευγάρι για 23 χρόνια, μέχρι την στιγμή που εκείνος έφυγε από την ζωή.

Η ίδια έχει παραδεχτεί μάλιστα ότι είχε μείνει έγκυος, ωστόσο απέβαλε και έχασε το μωρό της.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι γνωστό ότι εδώ και πολλά χρόνια, είναι ζευγάρι με τον Πύρρο Αναγνωστόπουλο.

Οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι και πραγματοποιούν πολύ συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button