ΔΙΑΦΟΡΑ

Δύσκολες ώρες για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Συγγνώμη που ζητώ τη βοήθειά σας. Είναι το μόνο που μου δίνει ελπίδα”

Η γνωστή ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε μία σειρά αναρτήσεων στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εκφράζει την αγανάκτηση της.

Το απόγευμα της Πέμπτης (24.08), η ηθοποιός δημοσίευσε κάποιες ιστορίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από τις οποίες θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από κάποιους, ενώ παράλληλα ξέσπασε κατά την πολιτείας.

«Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη που σας ζητάω την βοήθειά σας και εγώ και όσοι προσπαθούμε να κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε την κατάσταση. Ζητάμε συνέχεια τη βοήθεια των ανθρώπων για να φέρουν πράγματα, να έρθουν χέρια να βοηθήσουν, ενώ αυτά είναι πράγματα που θα έπρεπε να τα κάνει πολιτεία. Σας ζητώ συγνώμη που το κάνω αλλά ξέρω ότι το κάνετε με την καρδιά σας όσοι έχετε έρθει και έχετε βοηθήσει, οι εθελοντές, οι πυροσβέστες, όλοι. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που με κάνει να έχω μία ελπίδα.

«Που είναι η πολιτεία;»

Παρόλα αυτά που είναι πολιτεία; Που είναι η πρόνοια; Πώς προβλέπουμε για να μη συμβαίνουν τα πράγματα που συμβαίνουν; Έχει καεί όλη η χώρα. Δεν μπορώ να ξανακούσω το “δεν θρηνήσαμε θύματα”. Τι εννοεί ο κόσμος ή τα κανάλια που επικοινωνούν αυτή την απαράδεκτη ατάκα; Έχουμε θρηνήσει χιλιάδες θύματα. Τα δέντρα μας, τα ζώα.

Το αν έχουμε θρηνήσει το ξέρει η ψυχολογική κατάσταση των ανθρώπων που έχουν χάσει τα πάντα, τα σπίτια τους, τα υπάρχοντά τους, τον ύπνο τους. Νομίζω ότι όλα είναι αυτονόητα, δε χρειάζεται να τα λέω γιατί πραγματικά με πνίγει αυτό το πράγμα σήμερα.

Βλέπω ότι τώρα στο κέντρο της Αθήνας φυτεύουν κάτι φοίνικες που τους είχαν βγάλει πριν από λίγο καιρό και τώρα τους ξανά φυτεύουν. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται, δεν υπάρχει καμία λογική, έχει έρθει το τέλος της λογικής. Να είστε καλά όσοι άνθρωποι έρχεστε με το υστέρημά σας και αφιερώνετε χρόνο που σας απομένει για να βοηθήσετε. Χίλια ευχαριστώ», δήλωσε αγανακτισμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

πηγη enimerotiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button