ΔΙΑΦΟΡΑ

Δύσκολες ώρες για τον αγαπημένο ηθοποιό Σπύρο Φωκά

Τον δικό του Γολγοθά φαίνεται πως ανεβαίνει ο αθόρυβα ο αγαπημένος ηθοποιός Σπύρος Φωκάς.

Δύσκολες ώρες περνάει ο Σπύρος Φωκάς, έναν από τους λίγους Έλληνες που έκαναν διεθνή καριέρα, καθώς έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες διεθνείς παραγωγές ακόμη και του Χόλιγουντ. Αποτέλεσμα, να μην έχουμε ούτε ένα ευρώ να ζήσουμε, αλλά και να πληρώσουμε το ρεύμα, οπότε η ΔΕΗ το έκοψε

Δύσκολες ώρες για τον ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου, Σπύρο Φωκά, οποίος βρίσκεται καταβεβλημένος, απομονωμένος και χωρίς χρήματα.

Τον φίλο του δεν ξέχασε ο θεατρικός επιχειρηματίας Θανάσης Παπαδάς, που τον επισκέφθηκε ακόμη και αυτές τις δύσκολες ώρες με την σύζυγό και επίσης ηθοποιό Ειρήνη Βελιμαχίτη.

Όπως σημειώνεται και στο olympia.gr, ο αγαπημένος ηθοποιός ζει στο χωριό Καλαμάκι, κοντά στους Αγίους Θεοδώρους – απομονωμένος, με μόνη παρέα τη σύζυγό του Λίλιαν και τους λιγοστούς φίλους του.

Αυτούς που δεν ξεχνούν τον 85χρονο σήμερα σούπερ σταρ, που μάλιστα τον βοηθούν και οικονομικά, καθώς αντιμετωπίζει εκτός από προβλήματα υγείας και οικονομικά θέματα.

πηγη dikaiologitika.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button