ΔΙΑΦΟΡΑ

Δώρισε τον παλιό υπολογιστή του άνδρα της χωρίς να γνωρίζει την αξία του! Τώρα τρέχει να τον βρει…

 

Πολλές φορές αγνοούμε την αξία κάποιων πραγμάτων με αποτέλεσμα να τα πετάμε σε κάθε γενικό ξεκαθάρισμα της «σαβούρας» που κατά καιρούς μαζεύουμε στο σπίτι μας. Δυστυχώς το ίδιο συνέβη και σε μια γυναίκα από την Καλιφόρνια που δώρισε όλες τις παλιές της ηλεκτρονικές συσκευές και τώρα… τρέχει και δε φτάνει!

Ο άντρας της πέθανε τον Απρίλιο που μας πέρασε και καθώς συμμάζευε τα πράγματά του, αποφάσισε να δωρίσει πολλά πράγματα σε μία εταιρεία ανακύκλωσης ηλεκτρονικών συσκευών. Στην Clean Bay Area όμως, κατενθουσιάστηκαν όταν ανάμεσα σε όλα τα άλλα ανακάλυψαν και έναν Apple Iυπολογιστή (υπολογιστές πρώτης γενιάς της Apple), καθώς υπολογίζεται πωςμόνο 200 κομμάτια του συγκεκριμένου μοντέλου κυκλοφόρησαν σε όλο τον κόσμο!

Twitter

Ο υπολογιστής πωλήθηκε (από την εταιρεία) σε έναν ιδιωτικό συλλέκτη για $200.000 και σύμφωνα με την πολιτική τους η γυναίκα που τον δώρισε δικαιούται τα μισά λεφτά… ΑΝ καταφέρουν να την βρουν γιατί ούτε το όνομά της τους είχε δώσει, ούτε ζήτησε απόδειξη!

 πηγη http://fanpage.gr/

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button