ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο άνδρας της την έδερνε καθημερινά και αυτή και το παιδί της. Μία μέρα όμως εμφανίστηκαν αυτοί οι μηχανόβιοι…

 

Αυτοί οι ήρωες είναι ντυμένοι στα δερμάτινα και όχι δεν είναι μιμητές του Batman! Πρόκεται για τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Bikers Against Child Abuse (BACA) που δραστηριοποιείται για να προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον σε παιδιά και άλλα μέλη που πέφτουν θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Για πολλά χρόνια η Karen και η κόρη της ήταν θύματα κακοποίησης από τον σύζυγό της. Σίγουρα όμως δεν περίμενε ότι θα έβρισκε σωτηρία σε 15 φύλακες-αγγέλους με δερμάτινα που ζουν με το motto «Κανένα παιδί δεν επιτρέπεται να ζει μέσα στο φόβο«. Πλέον και οι δύο είναι ασφαλείς και έχουν προστασία 24/7.

Πολλά από τα μέλη της οργάνωσης ήταν θύματα ενδοοικογενειακής βίας κατά τα παιδικά τους χρόνια και έτσι γνωρίζουν καλά πως να προσεγγίσουν τα θύματα. Ένας μάλιστα από αυτούς δήλωσε: «Αν κάποιο παιδί φοβάται να κοιμηθεί ή να ανέβει στο λεωφορείο, ακόμη και να πάει σχολείο, εμείς θα είμαστε εκεί.»

 πηγη http://fanpage.gr/

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button