ΔΙΑΦΟΡΑ

Είναι Ελληνικό, μοιάζει με βαρέλι, κοιμίζει 6 άτομα και το εσωτερικό του έχει όλες τις ανέσεις

Το σπίτι σε σχήμα βαρελιού έρχεται στον χώρο σου, μπορεί να κοιμίσει έως έξι άτομα ενώ το εσωτερικό του έχει όλες τις ανέσεις.

Τί είναι το σπίτι σε σχήμα βαρελιού που έχει όλες τις ανέσεις

Πρόκειται για μία ιδέα, η οποία δημιουργήθηκε από μία πρόκληση. Τελικά υλοποιήθηκε έπειτα από δύο χρόνια. Μάλιστα, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών Ελλήνων. Πρόκειται για μία κατασκευή από σπίτι – βαρέλι, η οποία ανήκει στον Γιώργο Παπαγεωργίου. Ο ίδιος είναι ξυλουργός και το βέβαιο είναι πως η κατασκευή του ανήκει στα πιο περίεργα σπίτια του κόσμου.

Το barell house είναι εξ’ ολοκλήρου φτιαγμένο από ξύλο, με δυνατότητα φιλοξενίας έως 6 άτομα. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ξύλινο σπιτάκι σε σχήμα βαρελιού με όλες τις ανέσεις. Περιλαμβάνει: Κουζίνα – Μπάνιο – Υπνοδωμάτιο – 2 Καναπέδες – Αποθηκευτικό χώρο – TV – AirCondition – Δυνατότητα τοποθέτησης ξύλινης πέργκολας, ενώ έχει προδιαγραφές για τοποθέτηση φωτοβολταϊκών πάνελ.

Σπίτι σε σχήμα βαρελιού: Το μέγεθος από το σπίτι

«Το μέγεθος της κατασκευής προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Ειδικότερα το πρωτότυπο σχέδιο έχει διαστάσεις 7,2 Χ 3,5 μέτρα , 3,85 ύψος και 4,2 η στέγη» αναφέρει ο κ. Παπαγεωργίου και συμπληρώνει «Το πλάτος παραμένει 3,5 μέτρα σε όλες τις κατασκευές για να μπορεί να τοποθετηθεί ολόκληρη σε μεταφορικό μέσο και το μήκος ξεκινάει από 5,5 μέτρα και μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών.

Βέβαια για να είναι πιο λειτουργικό μπορεί να κατασκευαστεί ένα διπλό Barrelhouse με τοποθέτηση εξωτερικής ξύλινης καμπίνας που να ενώνει τα δύο σπίτια είτε κατά σειρά το ένα πίσω από το άλλο, είτε δίπλα, δίπλα. Αυτό τροποποιείται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε πελάτη».

Σπίτι σε σχήμα βαρελιού: Η παράδοση

Από την στιγμή της παραγγελίας μέχρι την ολοκλήρωσή της , καθώς και τοποθέτηση στο οικόπεδο χρειάζονται 3 μήνες. Όταν τοποθετηθεί στο οικόπεδο το Barrelhouse είναι έτοιμο για χρήση από την πρώτη κιόλας μέρα.

Είναι μια απίστευτη λύση για όσους θέλουν να αποκτήσουν σπίτι γρήγορα και άμεσα που θα έχει μέσα όλες τις ανέσεις.

 

Το διαβάσαμε εδώ ipliroforia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button