ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκλημα στη Σαλαμίνα: Ο λιμενικός έκλεισε στην ερωμένη του «ραντεβού θανάτου»

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

Η 44χρονη είχε μιλήσει στο σύζυγό της για τον παράνομο ερωτικό της δεσμό – Ηθελε να τα αφήσει όλα πίσω και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της – Τυφλωμένος από το πάθος ο 35χρονος λιμενικός την πυροβόλησε εν ψυχρώ και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το έγκλημα πάθους που έγινε τη Μεγάλη Τρίτη στη Σαλαμίνα. Η είδηση ότι ο 35χρονος λιμενικός, που υπηρετούσε στην ομάδα υποβρυχίων καταστροφών, πυροβόλησε εν ψυχρώ την 44χρονη ερωμένη του, γνωστή οδοντοτεχνίτη του νησιού, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε έχει συγκλονίσει ολόκληρη την τοπική κοινωνία. Δύο σπίτια έκλεισαν, δύο ανήλικα παιδιά έμειναν ορφανά από μάνα κι ένα τεράστιο «γιατί» έχει ζωγραφιστεί στα πρόσωπα των φίλων και συγγενών των δύο θυμάτων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο αδερφός της 44χρονης είπε σε γείτονές του στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Σαλαμίνας όπου μένει, πως ο 35χρονος λιμενικός της την είχε στημένη. Πριν αρκετό καιρό η 44χρονη του ζήτησε να διακόψουν την σχέση τους, εκείνος όμως τυφλά ερωτευμένος μαζί της αρνήθηκε. Τότε εκείνη μην μπορώντας να κάνει κάτι άλλο, έπαψε να τον βλέπει. Ο 35χρονος επέμενε όμως και την ενοχλούσε συνεχώς. Πριν από μερικές εβδομάδες εκείνη του ανακοίνωσε πως αν δεν σταματούσει να την ενοχλεί θα το έλεγε στη σύζυγό του αποκαλύπτοντας πως ο σύζυγός της ήδη γνώριζε για τον παράνομο δεσμό και την είχε συγχωρέσει. Τότε ο λιμενικό ένιωσε να βρίσκεται σε αδιέξοδο και πήρε απόφαση να δώσει ένα τέλος… σε όλα!

Επικοινώνησε μαζί της και της έκλεισε το «ραντεβού θανάτου» με το πρόσχημα μίας τελευταίας συζήτησης, ενός τελευταίου ασπασμού… Η 44χρονη πείστηκε αφού είδε πως είχε να την ενοχλήσει καιρό και πως είχε κάπως ηρεμήσει. Το ραντεβού δόθηκε προχθές το απόγευμα κοντά στο σπίτι του 35χρονου λιμενικού, όπου η 44χρονη πήγε με το αυτοκίνητο της.

Αναπάντητα όμως παραμένουν αρκετά ερωτήματα για την Αστυνομία. Γιατί πήγε στο πάρκινγκ του σπιτιού του και σκότωσε την πρώην ερωμένη του και μετά αυτοκτόνησε; Γιατί βρέθηκε στην θέση του οδηγού ο 35χρονος ενώ το αυτοκίνητο ανήκει στην οικογένεια της 44χρονης; Πώς και η γειτονιά δεν άκουσε τους πυροβολισμούς για να καλέσει τις Αρχές αλλά έπρεπε να σχολάσει η σύζυγος του 35χρονου από την δουλειά για να τους δει;

Πώς ξεκίνησαν όλα

Οι δυο τους , σύμφωνα με πληροφορίες, γνωρίστηκαν το 2012. Από την αρχή της γνωριμίας τους αισθάνθηκαν ακαταμάχητη έλξη, που όσο κι αν προσπάθησαν δε μπόρεσαν να τη νικήσουν. Ο έρωτάς τους ήταν θυελλώδης. Εκείνη παντρεμένη και με δύο παιδιά κι εκείνος νιόπαντρος. Είχαν προσπαθήσει να χωρίσουν, όμως, τα αισθήματα που έτρεφαν ο ένας για τον άλλο ήταν πολύ δυνατά.

Ο 35χρονος, σύμφωνα με άτομα που τον γνώριζαν καλά, ήταν τρελά ερωτευμένος με την 44χρονη και δεν άντεχε στην ιδέα ότι εκείνη θα τον παρατήσει.

Ωστόσο, γείτονες του λιμενικού που έμενε μαζί με τη σύζυγό του στην περιοχή του Φοίνικα στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου, μιλώντας στο protothema.gr, υποστήριξαν πως έπεσαν από τα σύννεφα, όταν άκουσαν ότι ο 35χρονος διατηρούσε παράνομη ερωτική σχέση.

«Εκείνος και η γυναίκα του έδειχναν ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι. Δεν ήταν πολύς ο καιρός που είχαν παντρευτεί. Δεν είχαν παιδιά, αλλά σχεδίαζαν να αποκτήσουν», δήλωσε γείτονας του 35χρονου.

Ολοι στον Φοίνικα της Σαλαμίνας μιλούν για έναν καλόκαρδο και χαμογελαστό νέο, που ποτέ δεν είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη και ήταν πολύ δραστήριος. Λάτρευε τη θάλασσα κι έκανε καταδύσεις, ενώ αγαπημένο του σπορ ήταν η ορεινή ποδηλασία.

Ωστόσο, ο φόβος ότι δε θα είναι ξανά μαζί με την 44χρονη ερωμένη του φαίνεται να τον οδήγησαν στο να χάσει κάθε έλεγχο και με το υπηρεσιακό του όπλο να δώσει ένα ματωμένο τέλος στον έρωτα που έμελλε να καταλήξει σε τραγωδία. Τα δύο θύματα βρέθηκαν από συγγενή του 35χρονου μέσα στο γκαράζ του σπιτιού του. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τον 35χρονο και την 44χρονη τους βρήκε νεκρούς το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης η σύζυγος του λιμενικού, επιστρέφοντας στο σπίτι της. Μόλις αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα κάλεσε σε κατάσταση σοκ την αστυνομία.

Θα πρέπει να σημειωθεί, τέλος, πως το γεγονός ότι το όπλο του διπλού φονικού βρέθηκε δίπλα από το άψυχο κορμί του 35χρονου δείχνει ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους. Ο 35χρονος έφερε τραύμα στο κεφάλι, ενώ η 44χρονη στην κοιλιακή χώρα. Οι Αρχές έχουν πάρει δείγματα πυρίτιδας από τα χέρια του φερόμενου ως δράστη, ενώ το ίδιο έγινε και με τους συζύγους των δύο θυμάτων. Ολα τα ενδεχόμενα, εντούτοις, παραμένουν ανοιχτά.

πηγη protothema.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button