ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατανάλωνε 7000 θερμίδες και έφτασε 300 κιλά! Δείτε όμως πως έγινε, για να κατακτήσει τη γυναίκα των ονείρων του… [photos+video]!

 

 

Κανείς δεν είπε πως είναι εύκολη η δίαιτα… Είτε θέλουμε να χάσουμε μερικά κιλά, είτε να αλλάξουμε ριζικά όλη την εμφάνισή μας, απαιτείται σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα και επιμονή.
Ο Brian Flemming είχε φτάσει να ζυγίσει 283 κιλά ύστερα από μια περίοδο βαριάς κατάθλιψης και εθισμού στο αλκοόλ. Έκανε δουλειές του ποδαριού ίσα-ίσα για να συντηρείται, έπαιζε όλη τη μέρα video games και το βράδυ έπινε μέχρι να πέσει αναίσθητος για ύπνο.
Όλα όμως άλλαξαν όταν άρχισε να παίζει το διαδικτυακό παιχνίδι «Draw Something» με ένα άνγωστο πρόσωπο. Ήταν η Jackie Eastham, από το Λονδίνο. Όσο περνούσε ο καιρός, με αφορμή το παιχνίδι, άρχισαν να έρχονται όλο και πιο κοντά: μιλούσαν για τα προβλήματά τους, την καθημερινότητά τους και μοιράζονταν ακόμη και μυστικά.
Η Jackie δε του έδειξε καμία συμπόνοια όταν έμαθε πως ο Brian είναι αλκοολικός και εξαιρετικά υπέρβαρος. Η ίδια υπέφερε από μυοτονική δυστροφία και ήξερε πολύ καλά πως είναι να αγωνίζεσαι κάθε μέρα. Του είπε ξεκάθαρα πως χαραμίζει τη ζωή του και συνέχισε να τον ενθαρρύνει ώστε να αναλάβει δράση.
Πλέον, ο Brian έχει χάσει ήδη 180 κιλά – με τη βοήθεια της Jackie – όμως η περιπέτειά του δεν έχει τελειώσει ακόμη. Δείτε τις φωτογραφίες της δραματικής αλλαγής στην εμφάνισή του και μη χάσετε το βίντεο στο τέλος του άρθρου!

πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button