ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός κινδύνου η μητέρα που μαχαιρώθηκε από το γιο της !

 

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», 38χρονη από την Ρωσία, την οποία τραυμάτισε πολλές φορές με μαχαίρι ο 20χρονος γιος της, μπροστά στα μάτια του 10χρονου αδελφού του, μέσα σε δωμάτιο του ξενοδοχείου «Σοφιτέλ», στον κρατικό αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Η οικογένεια από την Ρωσία είχε έλθει στην Ελλάδα για την έκθεση γούνας που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο του αεροδρομίου.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 20χρονος έχει ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν στην Ρωσία.

Το περιστατικό συνέβη χτες, γύρω στις 5 τα ξημερώματα. Ο 20χρονος Ρώσος επιτέθηκε ξαφνικά με μαχαίρι στη μητέρα του, η οποία σώθηκε γιατί υπάλληλοι του ξενοδοχείου άκουσαν τις φωνές της και επενέβησαν, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που συνέλαβε τον δράστη.

Η 38χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο στον «Ερυθρό Σταυρό», ενώ ο μικρός γιος της, ο οποίος έπαθε σοκ, μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Πηγή

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button