ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η 69χρονη συνταξιούχος που δίνει τη σύνταξή της για να ταΐσει 7.000 ανθρώπους τον μήνα! (βίντεο)

 

Βιβή Συργκάνη, enallaktikos.gr

Η 69χρονη συνταξιούχος νοσοκόμα Charlotte Tidwell πέρασε ολόκληρη τη ζωή της βοηθώντας τους συνανθρώπους της. Και δεν σταμάτησε να το κάνει ούτε όταν συνταξιοδοτήθηκε, αφού τα λίγα χρήματα που λαμβάνει, τα διαθέτει για καλό σκοπό.

Το 2000, αφού συνταξιοδοτήθηκε, η Charlotte έστησε μια μικρή τράπεζα τροφίμων στο Fort Smith του Αρκάνσας, όπου εργάζεται έξι μέρες την εβδομαδα, χωρίς να πληρώνεται.

Σήμερα, έχει κατορθώσει, με τα χρήματα από τη σύνταξή της και από δωρεές,  να παρέχει ένα ζεστό πιάτο φαγητό σε 7.000 ανθρώπους τον μήνα, προσφέροντας συνολικά 500.000 γεύματα τον χρόνο!

“Δεν άντεχα να βλέπω αξιοπρεπείς ανθρώπους που εργάστηκαν μια ολόκληρη ζωή, να τρώνε σκυλοτροφές και γατοτροφές για να επιβιώσουν. Έπρεπει να κάνω κάτι. Έτσι με ανέθρεψαν οι γονείς μου, έτσι τους είχαν αναθρέψει και οι δικοί τους γονείς”, λέει η Charlotte για τους λόγους που την οδήγησαν να ξεκινήσει το εγχείρημα.

Η μικρή κοινότητα στην οποία ζει έχει χτυπηθεί βάναυσα από την οικονομική κρίση και την ύφεση. Τα τελευταία χρόνια, πολλά εργοστάσια της περιοχής έχουν κλείσει είτε έχουν απολύσει μεγάλο μέρος του προσωπικού τους, αφήνοντας τους ανθρώπους στην ανεργία, αδυνατώντας να θρέψουν τις οικογένειές τους.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button