ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφύηρε παπούτσια που μεγαλώνουν και βοηθά εκατομμύρια παιδιά!

 

 

Και όμως είναι αληθινή εφεύρεση! Ήθελαν να αλλάξουν όσο μπορούν τον κόσμο και το κατάφεραν!

Ο οργανισμός Because International εφηύρε τα Shoes That Grow, δηλαδή σανδάλια που μεγαλώνουν σε μέγεθος για να καλύψουν τις ανάγκες παιδιών σε βάθος 5 ετών!

Όπως λένε και οι ιδρυτές και εφευρέτες, αυτή τη στιγμή υπάρχουν εκατομμύρια παιδιά στην Αφρική που δεν έχουν ούτε ένα ζευγάρι παπούτσια.

Καθημερινά περπατούν μεγάλες αποστάσεις, είτε για να φτάσουν στο σχολείο είτε για δουλειές, μέσα σε μονοπάτια που μόνο ιδανικά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Ένα απλό τραύμα στο πόδι μπορεί να οδηγήσει σε μόλυνση και ακόμη και να στοιχίσει τη ζωή σε πολλά παιδιά.

Η λύση που δίνει το σανδάλι αυτό θα βοηθήσει εκατομμύρια παιδιά! Πραγματικά είναι κάτι που αξίζει να προωθηθεί, αφού αποδεικνύει ότι υπάρχει ακόμη ανθρωπιά.

tilestwra.com | Εφύηρε παπούτσια που μεγαλώνουν και βοηθά εκατομμύρια παιδιά

Πολλές φορές ακόμη και οι πιο απλές καινοτομίες μπορούν να αλλάξουν τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων.tilestwra.com | Εφύηρε παπούτσια που μεγαλώνουν και βοηθά εκατομμύρια παιδιά

Σύμφωνα με τον Kenton και την ομάδα του, υπάρχουν εκατομμύρια παιδιά που δεν έχουν παπούτσια ή που τα παπούτσια τους είναι πλέον μικρά και ακατάλληλα.tilestwra.com | Εφύηρε παπούτσια που μεγαλώνουν και βοηθά εκατομμύρια παιδιά

Με αυτό τον τρόπο όμως θα αποφεύγουν τα παράσιτα και δεν θα είναι ευάλωτα σε μολύνσεις και τραύματα.tilestwra.com | Εφύηρε παπούτσια που μεγαλώνουν και βοηθά εκατομμύρια παιδιά

Tα παιδιά σε υπανάπτυκτες χώρες θα μπορούν να μεγαλώνουν έχοντας παπούτσια τα οποία θα μπορούν να φορούν, το λιγότερο για πέντε χρόνια.

tilestwra.com | Εφύηρε παπούτσια που μεγαλώνουν και βοηθά εκατομμύρια παιδιά

Συνεργάζονται με οργανισμούς και εκκλησιές ώστε να τα προωθήσουν όσο περισσότερο μπορούν και δίνουν τη δυνατότητα σε ανθρώπους να τα χαρίσουν σε παιδιά.

tilestwra.com | Εφύηρε παπούτσια που μεγαλώνουν και βοηθά εκατομμύρια παιδιά

 Περισσότερα: theshoethatgrows.org

 

πηγη tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button