ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Απέραντη αγάπη μιας Μητέρας.. Ένα σπαρακτικό βίντεο με ένα σπουδαίο μήνυμα!

Η Μάνα για μένα είναι το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο. Ένα αγαθό που ούτε αγοράζεται ούτε πωλείται. Ένα πρόσωπο που αξίζει αιώνια αγάπη, σεβασμό, κατανόηση και συμπαράσταση.

Η Μάνα για μένα είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Δεν την ξεχωρίζω από τους άλλους περισσότερο αλλά ούτε και λιγότερο.

Αυτή που σε μεγάλωσε, που σου έμαθε τρόπους, αυτή η οποία έχυνε ιδρώτα για να σε μεγαλώσει.

Η Μάνα μου για εμένα σημαίνει πολλά. Χωρίς μια μαμά στο πλάι σου είναι μεγάλη στεναχώρια. Η μαμά μου είναι όλη μου η ζωή και δεν τη χαρίζω πουθενά!!!

Η Μάνα για τον κάθε άνθρωπο είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή, μας βοηθάει στις δύσκολες στιγμές, είναι πάντα κοντά μας όποτε την χρειαζόμαστε και δεν θα πάψει να μας αγαπάει ποτέ. «Μάνα είναι μόνο μία».

Μάνα για μένα σημαίνει ένας θησαυρός. Η Μάνα είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου η οποία με βοηθάει, με υποστηρίζει και μου κάνει όλα τα χατίρια.

Μάνα μια λέξη ιερή. Η μάνα σε βοηθάει σε όλα τα βήματα της ζωής. Μας συμβουλεύει για ότι και αν κάνουμε.

Η Μάνα είναι στοργική, καλή, αγαπητή. Είναι το κέντρο του κόσμου.

Αυτό σκεφτόταν και ο Ανδρέας Πάγκαλος όταν δημιούργησε το παρακάτω βίντεο για τις μανούλες όλου του κόσμου. Το έφτιαξε όπως και ο ίδιος λέει με απίστευτη ψυχική δύναμη, μιας και είναι μία πολύ συγκινητική ιστορία που είδε στο διαδίκτυο και που δυστυχώς υπήρχε μόνο σε λόγια σε ένα γράμμα.

Έτσι λοιπόν μετέτρεψε αυτό το γράμμα σε βίντεο και το μοιράστηκε μαζί μας στον προσωπικό του λογαριασμό στο you tube. Πιστεύουμε πώς το παρακάτω βίντεο θα σας συγκινήσει όπως συγκίνησε και εμάς! Μην ντρέπεστε για τους γονείς σας όποιοι και αν είναι. Εκτιμήστε τους, αγκαλιάστε τους και πείτε τους πόσο τους αγαπάτε. Ποτέ δεν είναι αργά!

 

 

Βαθύτατα συγκινημένος σας παρουσιάζω το καινούργιο μου βιντεακι,το οποίο έφτιαξα με απίστευτη ψυχική δύναμη, μιας και είναι μία πολύ συγκινητική ιστορία που είχα δει στο YOU TUBE,αλλά δυστυχώς υπήρχε μόνο σε λογια (σαν απλό κείμενο).

Από τίς κοινοποιήσεις και τα σχόλιά σας,θα καταλάβω αν πραγματικά άξιζε το τρέξιμο όλης αυτής της εβδομάδας, που χρειάστηκα για να το ολοκληρωσω…. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ!!!

πηγη diaforetiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button