ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ζωή των πλουσίων συναντά τη ζωή των φτωχών,ενα μηνυμα ανθρωπιας και αγαπης σε ενα βιντεο 2 λεπτων!! Δειτε το !!!

Μέσα σε περίπου 2′ αποτυπώνονται στην κάμερα θεμελιώδεις διαφορές μεταξύ φτωχών και πλουσίων του κόσμου, γεννώντας ωστόσο στο τέλος ένα αίσθημα δικαιοσύνης αλλά και ελπίδας.

Φτωχοί-πλούσιοι, αναπτυγμένες χώρες-υποανάπτυχτες χώρες, δυτικός κόσμος-μη δυτικός κόσμος, θύμα-θύτης, εξουσιαστής-εξουσιαζόμενος: μερικά από τα αντιθετικά ζεύγη της εποχής μας που σπέρνουν τη διχόνοια, καλλιεργούν εχθρικές διαμάχες και φυτρώνουν πολέμους, αφήνοντας στην άκρη αξίες όπως η ειρήνη, η δικαιοσύνη, η ισότητα και η ελευθερία. Διαφορετικοί κόσμοι, στους κόλπους της κοινωνίας μας, που άλλοτε προσπαθούν να επικοινωνήσουν επιτυχώς, τις περισσότερες όμως φορές, κάθε απόπειρα να έρθουν πιο κοντά πέφτει στο κενό.

Το βίντεο που ακολουθεί μπορεί να βρίσκεται στο διαδίκτυο περισσότερο από ένα χρόνο, ωστόσο, αποτελεί μία καλή ευκαιρία, να δραπετεύσουμε για λίγο από το καβούκι μας, να σηκώσουμε το κεφάλι από τις οθόνες των ακριβών κινητών μας, να στρέψουμε το βλέμμα μας γύρω μας, για να δούμε μία άλλη πραγματικότητα πέρα από τον μικρόκοσμό μας.

Προσπάθειες όπως το συγκεκριμένο βίντεο που καταφέρνουν μέσα σε ελάχιστα λεπτά να μιλήσουν για σημαντικά κοινωνικά ζητήματα με έναν τρόπο που αγγίζει την καρδιά των ανθρώπων, απαιτείται να προωθούνται, να ταξιδεύουν στον κόσμο και τελικά να ευαισθητοποιούν, να προβληματίζουν αλλά και να μας κινητοποιούν όλους.

Γιατί άλλωστε πάνω από όλα, θέλουμε να είμαστε… Άνθρωποι

 

https://www.youtube.com/watch?v=t1qvQvy0FqE

 

Αν σας Αρεσε καντε το μια κοινοποιηση,σας ευχαριστουμε για την στηριξη !

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button