ΔΙΑΦΟΡΑ

«Η καρδιά μου είναι τόσο γεμάτη»: Η κόρη της Μαρία Μενούνος έγινε 40 ημερών! Στην εκκλησία για “να πάρουν την ευχή” από τον ιερέα

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαρία Μενούνος, καθώς έγινε μητέρα για πρώτη φορά. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύζυγος της, Κέβιν Αντεργκάρο, έγιναν γονείς στις 23 Ιουνίου μέσω παρένθετης μητέρας, μετά από 10 χρόνια προσπάθειας.

Η κόρη της, Αθηνά έγινε 40 ημερών

«Η Αθηνά είναι το μωρό θαύμα μας. Της είμαι τόσο ευγνώμων. Ξέραμε ότι θέλαμε ένα ελληνικό όνομα. Είχαμε μια λίστα και όλοι λένε όταν δείτε το μωρό, θα το μάθετε, αλλά αυτό ήταν εντελώς αναληθές για εμάς. Λέγαμε «τι κάνουμε;» Η Αθηνά είναι η θεά του πολέμου και της σοφίας, και ο Κέβιν αγάπησε τη δύναμη αυτού του ονόματος, οπότε αυτό ήταν!» είχε δηλώσει η Μαρία Μενούνος για τον ερχομό της κόρης της.

Η μικρή που θα πάρει το όνομα Αθηνά έγινε 40 ημερών και η Μαρία Μενούνος μαζί με την οικογένειά της την πήγαν στην εκκλησία του Αγίου Νεκτάριου στις ΗΠΑ για να πάρει την ευχή του ιερέα όπως έκανε γνωστό η παρουσιάστρια με δύο φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Η Αθηνά πήρε την ευχή για τις 40 ημέρες στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκτάριου και ήταν τόσο όμορφα. Σε ευχαριστούμε πατέρα Δημοσθένη. Η Αθηνά είναι περιτριγυρισμένη από τόση αγάπη!» έγραψε η Μαρία Μενούνος στην λεζάντα της ανάρτησής της.

πηγη fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button