ΔΙΑΦΟΡΑ

«Η Παναγία η Σκιαδενή μια ολόκληρη μέρα στο δωμάτιό μου»: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του Τσαμπίκου Γιώργου Δασκαλάκη

Ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης συνεχίζει τη μάχη του με τον καρκίνο και συχνά δημοσιεύει στιγμές από την καθημερινότητά του στους λογαριασμούς του στα social media. Πρόσφατα, έκανε άλλη μία χημειοθεραπεία και έπειτα ακολουθούν οι εξετάσεις που θα δείξουν την πορεία της υγείας του.

 

Στις τελευταίες του αναρτήσεις, ο γνωστός τραγουδιστής μοιράστηκε μια συγκινητική και σημαντική ευκαιρία που του χάρισε η αγαπημένη του σύντροφος.

«Η Παναγία η Σκιαδενή μια ολόκληρη μέρα στο δωμάτιό μου»: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του Γιώργου Δασκαλάκη

«Καλημέρα Αγάπες μου! Δεν μπορώ να σας περιγράψω πως είναι να έχεις μία ολόκληρη ημέρα και νύχτα την εικόνα της Παναγίας στο δωμάτιο σου… Ευχαριστώ πολύ το κοριτσάκι μου τον ΑΓΓΕΛΟ μου που μου την έφερε και με αξίωσε να το ζήσω και αυτό! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας. ΑΜΗΝ 🙏🙏🙏🙏🙏», έγραψε στην ανάρτησή του.

πηγη ipliroforia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button