ΔΙΑΦΟΡΑ

Η στιγμή που ο 29χρονος υποσμηναγός πετά πάνω από το χωριό του – Το βίντεο που τράβηξε ο πατέρας του

Του έλεγα “έλα και μια φορά κοντά στο σπίτι, να σε δω σε έναν ελιγμό”, όταν τον είδα είπα “Θεέ μου, ολοκληρώθηκα” τόνισε ο πατέρας του Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα

Στο πένθος έχουν βυθιστεί τα Δολιανά Αρκαδίας, το χωριό του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος έχασε τη ζωή του τη Δευτέρα (30/1) μετά την πτώση του μαχητικού Phantom F4 το οποίο εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση.

Το περασμένο καλοκαίρι ο 29χρονος υποσμηναγός, πραγματοποίησε ελιγμούς για πρώτη φορά πάνω από το χωριό του κάνοντας πραγματικότητα την επιθυμία του πατέρα του, Κώστα Τουρούτσικα, ο οποίος τράβηξε και το βίντεο.

το βίντεο στο 2.48

«Του έλεγα “έλα και μια φορά κοντά στο σπίτι, να σε δω σε έναν ελιγμό”. Μια μέρα, με πήρε και μου είπε να πάω σε ένα σημείο κοντά στο σπίτι. Όταν τον είδα είπα “Θεέ μου, ολοκληρώθηκα”», τόνισε ο πατέρας του 29χρονου υποσμηναγού, μιλώντας στο Mega.

«Για εμάς αυτό ήταν το τελειωτικό μας χτύπημα σαν οικογένεια. Ήταν ένα παιδί πολύ συνεσταλμένο, μεθοδικό και δεν θα μπορέσουμε να το αντέξουμε αυτό το πλήγμα» πρόσθεσε ο Κώστας Τουρούτσικας, συμπληρώνοντας πως «δεν σκοτώθηκε από μόνος του, άλλος οδηγούσε, χωρίς να θέλω να πω ότι έφταιγε ο άλλος ο πιλότος».

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου κυβερνήτη του μοιραίου αεροσκάφους. Εναέρια και πλωτά μέσα χτενίζουν την περιοχή, χωρίς προς ώρας, κάποια θετική ένδειξη, λόγω των θαλάσσιων ρευμάτων.

πηγη filoitexnisfilosofias.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button