ΔΙΑΦΟΡΑ

«Θα σnκωθώ ξανά με τη βοήθεια του Θεού»: Καταpρακωμένη η Δήμητρα Κατσαφάδου, ανακοiνωσε τα δuσάρεστα με 1 φωτο

Η Δήμητρα Κατσαφάδου, με ανάρτησή της στο instagram, ενημέρωσε τους ακόλουθούς της ότι θα απέχει από τα social media, μέχρι να μπορέσει να αναρρώσει από ένα πρόβλημα υγείας.

Όπως εξήγησε η χημικός και επιχειρηματίας, λόγω στεναχώριας, έπαθε νεύρωση στομάχου και χρειάζεται ξεκούραση και να φροντίσει τον εαυτό της.

Το πρόβλημα υγείας της Δήμητρας Κατσαφάδου

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε «Απέχω λίγο από τα social, γιατί όπως γνωρίζετε όσοι με αγαπάτε και με ακολουθείτε, είμαι λίγο παραπάνω ευαίσθητη από το σύνηθες. Σας ευχαριστώ για τα άπειρα μηνύματά σας, για τη στήριξή σας, για την αγάπη σας! Θα σηκωθώ ξανά με τη βοήθεια του Θεού. Απλά από το πολύ κλάμα, έπαθα νεύρωση στομάχου αλλά όλα καλά, αναρρώνω!

Ανεβάζω τις φωτό γιατί θέλω λίγη ξεκούραση, δεν είναι ότι δε σας απαντώ επειδή έχω κάτι μαζί σας, το μόνο που θα χρειαστώ είναι λίγο χρόνο ξεκούρασης και τις ευχές σας! Σας αγαπάω πολύ και αληθινά!

ΥΓ. Τελικά τα σκυλιά είναι πάντα δίπλα σου ακόμα και στο μικρό δωματιάκι του γραφείου μου».

Δείτε την φωτογραφία:

 

Συντετριμμένη η Δήμητρα Κατσαφάδου από τον θάνατο της Ραφαέλας Πιτσικάλη

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγο καιρό, έχασε τη ζωή της η Ραφαέλας Πιτσικάλη, με την οποία ήταν πολύ κοντά η Δήμητρα Κατσαφάδου και μάλιστα, την αποκαλούσε κόρη της.

Όπως είχε επισημάνει στο okmag «έβλεπα πως επιδεινώνεται η κατάστασή της και πάθαινα κρίσεις πανικού, γιατί ήταν η κόρη μου και εκείνη μου έδινε κουράγιο. Πριν κλείσει τα μάτια της η Ραφαέλα χαμογέλασε και ταξίδεψε στο φως».

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button