ΔΙΑΦΟΡΑ

Πάγωσε η Αγγελική Νικολούλη: Βρέθηκε νεκρή η κοπέλα που έψαχνε

Στην περιοχή των Πατησίων βρέθηκε νεκρή η Οξάνα Μοχοβά 42 χρόνων, 10 ημέρες μετά την εξαφάνισή της, από την περιοχή του Κορυδαλλού.

Μάλιστα την κοπέλα αναζητούσε και η Αγγελική Νικολούλη, τόσο μέσα από την εκπομπή της, όσο και μέσα από το site της.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση την επόμενη ημέρα και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων.

 Τραγωδία στη Γερμανία: 41χρονος Έλληνας αποτεφρώθηκε κατά λάθος – Αποκάλυψη «βόμβα» της Νικολούλη

Μια τραγωδία αποκαλύφθηκε από την Αγγελική Νικολούλη σχετικά με τον 41χρονο Διονύση Αγγελάκο, που είχε εξαφανιστεί, αφού ο ίδιος βρέθηκε να έχει αποτεφρωθεί κατά λάθος στη Γερμανία.

Ο 41χρονος ταξίδεψε αεροπορικώς για Φρανκφούρτη, καθώς είχε ήδη βρει δουλειά σε εργοστάσιο πλαστικών, όπως είπε σε δικούς του,.

Ωστόσο, δεν τους είχε αναφέρει τον ακριβή τόπο εργασίας του. Μιλούσε καθημερινά με τη μητέρα του, αλλά η επικοινωνία τους διακόπηκε ξαφνικά… Κανείς τότε δε γνώριζε το τραγικό τέλος του.

Ο Διονύσης είχε βρεθεί νεκρός στην άκρη ενός ποταμού της πόλης Ντάρμσταντ κοντά στη Φρανκφούρτη. Πάνω του βρέθηκαν τα προσωπικά του στοιχεία. Η τοπική αστυνομία προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το ελληνικό Προξενείο Φραγκφούρτης, αλλά κανείς δεν απάντησε στις κλήσεις τους.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button