ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη Έφυγε και η γυναίκα του Κώστα Καρρά Αγγελική Μπαρούτσου

Αγγελική Μπαρούτσου: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της .Πέθανε η σύζυγος του ηθοποιού και πρώην βουλευτής ΝΔ Κώστα Καρρά, η Αγγελική Μπαρούτσου.

Έντεκα χρόνια μετά τον θάνατο του Κώστα Καρρά .Η Αγγελική Μπαρούτσου παντρεύτηκε τον Κώστα Καρρά και μαζί είχαν αποκτήσει έναν γιο, τον Βασίλη. Είχε συμμετάσχει σε μερικές ταινίες την δεκαετία του 1960.

Η Αγγελική Μπαρούτσου, σύζυγος του Κώστα Καρρά και ηθοποιός, έφυγε από τη ζωή. O ηθοποιός, Κώστας Καρράς πέθανε σε ηλικία 76 ετών στις 6 Μαΐου 2012 νικημένος από τον καρκίνο. Η Αγγελική Μπαρούτσου είχε μερικές συμμετοχές σε ταινίες τη δεκαετία του 1960.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός πέθανε από ανακοπή, περίπου 11 χρόνια μετά την απώλεια του συζύγου της. Η κηδεία της Αγγελικής Μπαρούτσου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο.

Tο 1965 παντρεύτηκε με τον Κώστα Καρρά και είχαν αποκτήσει έναν γιο, τον Βασίλη.

O ηθοποιός Κώστας Καρράς πέθανε σε ηλικία 76 ετών στις 6 Μαΐου του 2012, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button