ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Γνωστός στιχουργός ο πατέρας του 18χρονου που σκότωσε τον αδελφό του στη Νέα Σμύρνη

Γνωστός στιχουργός είναι ο πατέρας του 18χρονου που σκότωσε τον αδελφό του στην Νέα Σμύρνη.

Ο μεγάλος αδερφός με αφορμή μία μπλούζα μαχαίρωσε τον 16χρονο μικρότερο αδελφό του με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «T-Live», ο πατέρας των αγοριών είχε γράψει τραγούδια για γνωστούς καλλιτέχνες όπως τον Λευτέρη Πανταζή, τον Σώτη Βολάνη και την Έφη Θώδη.

«Τα παιδιά μου μάλωσαν για μια μπλούζα, δεν είναι αυτά που λένε. Σας παρακαλώ, τα αδέλφια αγαπιόντουσαν. Ατύχημα έγινε. Μάλωσαν για μια μπλούζα, ήταν έτοιμοι να φύγουν ταξίδι. Θα πήγαιναν στο Βουκουρέστι μαζί με την μητέρα τους.

Δεν μπορώ να μιλήσω, είμαι σε άσχημη κατάσταση. Σας παρακαλώ πρέπει να στηρίξω το παιδί μου. Ήταν η κακιά στιγμή. Πονάει ο γιος μου. Έχουμε κάνει αγώνα για τα παιδιά μας, έχασα το ένα παιδί μου, πρέπει να βοηθήσω το άλλο» είπε συντετριμμένος ο πατέρας των δύο αγοριών στο «T-Live».

πηγη dnews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button