ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο – «Έφυγε» ξαφνικά Έλληνας Τραγουδιστής

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο - «Έφυγε» ο τραγουδιστής Νικόλας Φιλήτας

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του χαμού του Νικόλα Φιλήτα, ο οποίος απεβίωσε ξαφνικά την Δευτέρα 30/1. Με ανάρτηση της στο Facebook, η μουσική σκηνή Ravens αποχαιρέτησε με την σειρά της τον τραγουδιστή, Νικόλα Φιλήτα.

Στο μήνυμα τους έγραψαν, «είναι φορές που τα λόγια στερεύουν και οι λέξεις φαίνονται ασήμαντες και μικρές.. Η οικογένεια του Ravens από σήμερα είναι φτωχότερη. Καλό Παράδεισο αδελφέ Νικόλα».

Απεβίωσε ξαφνικά ο τραγουδιστής Νικόλας Φιλήτας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο τραγουδιστής «έφυγε» ξαφνικά σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο Νικόλας Φιλήτας ήταν ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Prospectus.

Τον αγαπημένο καλλιτέχνη αποχαιρετούν οργανωμένα σύνολα με τα οποία κατά καιρούς συνεργαζόταν.

 

 

Η ανάρτηση του συγκροτήματος για τον ξαφνικό θάνατο του Νικόλα Φιλήτα:

πηγη sigmalive.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button