ΔΙΑΦΟΡΑ

Του είχαν δώσει μόλις 10 μήνες ζωής έφυγε τελικά γνωστός ηθοποιός

Game Of Thrones: Ηθοποιός της σειράς πέθανε από καρκίνο

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών άφησε ο τραγουδιστής της ροκ μουσικής και ηθοποιός Wilko Johnson, μετά από μια σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Το 2013, ο ηθοποιός του «Game of Thrones» είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο πάγκρεας. Αν και του είχαν δώσει μόλις 10 μήνες ζωής, αφού ο ίδιος αρνήθηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες, κατάφερε να ζήσει πολύ παραπάνω.

Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, έγινε γνωστό ότι ο ίδιος πέθανε στο σπίτι του τη Δευτέρα. Ωστόσο, τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά.

«Αυτή είναι η ανακοίνωση που δεν θέλαμε ποτέ να κάνουμε και το κάνουμε με πολύ βαριά καρδιά. Ο Wilko Johnson έφυγε. Πέθανε στο σπίτι του . Σας ευχαριστούμε για τον σεβασμό της ιδιωτικής ζωής της οικογένειας σε αυτήν την πολύ θλιβερή στιγμή», αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγη faysbook.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button