ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη στον Τύρναβο: Σπαρακτικές στιγμές στην κηδεία της 42χρονης Βάγιας

Πλήθος από στεφάνια βρίσκονται ήδη στην εκκλησία, ενώ οι πολίτες ήδη συγκεντρώνονται ώστε να την «αποχαιρετήσουν»

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και θλίψης με τα αναπάντητα ερωτήματα να κυριαρχούν έφτασε η σορός της άτυχης Βάιας Μπλέκα – Καρακώστα στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, στην περιοχή του Τυρνάβου.

Η άτυχη 42χρονη νοσηλεύτρια, που εργαζόταν στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, άφησε την τελευταία της πνοή στη μοιραία σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.

Πλήθος από στεφάνια βρίσκονται ήδη στην εκκλησία, ενώ οι πολίτες ήδη συγκεντρώνονται προκειμένου να την «αποχαιρετήσουν».

 

 

Με συλλυπητήριο μήνυμα το Νοσηλευτικό και Ιατρικό Προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας «αποχαιρετά» την Βάγια Μπλέκα – Καρακώστα, κάνοντας λόγο για μια καλή μητέρα και σύζυγο, καλή συνάδελφο και νοσηλεύτρια.

«Θα τη θυμόμαστε πάντα για την καλοσύνη της, την εργατικότητα, τη συναδελφικότητα και τη δοτικότητά της» επισημαίνουν χαρακτηριστικά οι συνάδελφοί της στο μήνυμα τους.

 

 

Η 42χρονη άφησε πίσω τον σύζυγό της Γεώργιο Καρακώστα, τα παιδιά: Αθανασία, Λευτέρη, τους γονείς: Αναστάσιο και Βασιλική Μπλέκα, Ελευθέριο Καρακώστα, τα αδέλφια: Κώστα και Έλενα Μπλέκα, Λάμπρο και Βίκυ Καρακώστα, ανιψιούς και λοιπούς συγγενείς.

πηγη diaforetiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button