ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος για τον Θωμά: Ήπιε καυστικό υγρό και πέθανε βυθίζοντας στο πένθος την κοινωνία

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Κοκκινόγης και της επαρχίας Ελασσόνας η είδηση θανάτου, το βράδυ της Δευτέρας, του 41χρονου Θωμά Μπαλανίκα, ο οποίος εντοπίστηκε χθες το πρωί (26/01) σε άθλια κατάσταση εντός του ποιμνιοστασίου του από συγγενικά του πρόσωπα και αργά το βράδυ άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Στο ποιμνιοστάσιο έσπευσε ασθενοφόρο με διασώστες και περιπολικό της αστυνομίας με αστυνομικούς που αρχικά μετέφεραν τον άτυχο 41χρονο στο Κ.Υ. Ελασσόνας, όμως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο νοσοκομείο, όπου τελικά δεν τα κατάφερε και παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί από τον Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου Κοκκινόγης, ενώ η ημερομηνία και η ώρα θα ανακοινωθούν σύντομα.

Σε ανάρτηση του ο ΜΕΣ Κοκκινόγης αναφέρει τα εξής:

«Σήμερον μαύρος ουρανός, σήμερον μαύρη μέρα, σήμερον όλοι θλίβονται και τα βουνά λυπούνται…»

Ο Μ.Ε.Σ Κοκκινόγης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους γονείς του Δημήτριο & Ευρύκλεια Μπαλανίκα στα αδέρφια του Αθανάσιο Μπαλανίκα & Αντιγόνη Δριστελλα, Λάμπρο Μπαλανίκα & Στέλλα Κουλουκτσή στα ανίψια του και στους συγγενείς του».

Πηγή: paidis.com, elassona884.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button