ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στην Κρήτη για τη 47χρονη συγγραφέα που καταπλακώθηκε από βράχο στο δωμάτιό της

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον θάνατο της 47χρονης από τη Σλοβενία, η οποία έχασε τη ζωή της κατά την διάρκεια των διακοπών της στην Αγιά Φωτιά της Ιεράπετρας.

Η άτυχη γυναίκα πέθανε ακαριαία, καθώς την ώρα που κοιμόταν όταν ένας τεράστιος βράχος αποκολλήθηκε και έπεσε πάνω στα ενοικιαζόμενα δωμάτια όπου διέμενε μαζί με τον σύζυγό της και των 9 ετών γιο της.

Δεν πρόλαβε να αντιδράσει με τους πυροσβέστες και τους διασώστες να την εντοπίζουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της σε εμβρυακή στάση κάτι που δείχνει ότι δεν πρόλαβε ποτέ να αντιδράσει.

Η 47χρονη ήταν συγγραφέας και εκδότης πολιτισμού. Μετέφραζε άρθρα από τα ισπανικά και τα γαλλικά και ήταν μεταφράστρια φιλοσοφικών και θεολογικών βιβλίων από τα γαλλικά, τα οποία εκδόθηκαν από τον Εκδοτικό Οίκο Druzina, όπως αναφέρει το ekriti.gr

. Μάλιστα, στο διαδίκτυο, συνάδελφοι και φίλοι της, αναφέρουν ότι η 47χρονη έπασχε από καρκίνο και πως τελικά “τον καρκίνο πρόλαβε ο βράχος στην Αγιά Φωτιά”.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button