ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρήνος: Τί λέει ο θείος του Βαγγέλη και τί βρέθηκε δίπλα του!

 

Δραματικό φινάλε για μία απίστευτη ιστορία που παρακολουθεί για πάνω από ένα μήνα με κομμένη ανάσα το πανελλήνιο.

Γύρω στις 08:30, όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, η αστυνομία εντόπισε τελικά το πτώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη που εξαφανίστηκε κάτω από μυστήριες συνθήκες πριν από περίπου ένα μήνα από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων όπου σπούδαζε.

Σε επικοινωνία με τον θείο του Γιώργο, ο οποίος έχει σπεύσει εκεί στο σημείο η είδηση επιβεβαιώθηκε δυστυχώς. «Βρήκαν τον Βαγγέλη, είναι νεκρός», ήταν τα λόγια του κ. Γιώργου Βιδιαδάκη, ο οποίος ξέσπασε σε λυγμούς.

Ο Κρητικός άντρας, όπως λέει, ειδοποιήθηκε από την αστυνομία για τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη πριν λίγη ώρα και ενώ βρισκόταν από χθες στα Ιωάννινα προκειμένου να συνεχίσει να παρακολουθεί τις εξελίξεις και ενώ περίμενε κάτι από τις έρευνες.

Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι δυστυχώς στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής θα ενημερωνόταν για μία τόσο φρικτή εξέλιξη. Το πτώμα του Βαγγέλη βρέθηκε κοντά σε ρυάκι δίπλα στη λίμνη των Ιωαννίνων, όχι πολλά μέτρα μακριά από τη Γαλακτοκομική Σχολή.

Αυτήν την ώρα έχει προκληθεί πανικός και κινητοποίηση στα Ιωάννινα ενώ στη Σχολή οι φοιτητές είναι αναστατωμένοι καθώς η εξέλιξη αυτή, ο εντοπισμός του πτώματος δηλαδή του νεαρού φοιτητή, πιστοποιεί ενδεχομένως έναν νέο κύκλο ανακρίσεων και ερμηνειών μαρτυριών που ίσως να δώσουν απαντήσεις και να φωτογραφίσουν τη λύση στη μυστηριώδη εξαφάνιση και δυστυχώς στον εντοπισμό του πτώματος του νεαρού.

Μάλιστα, δίπλα από το παιδί, βρέθηκε ένα μαχαίρι. Θα δείξει αν το παιδί, έκοψε τις φλέβες του, σενάριο που θεωρείται αρκετά πιθανό σε αυτό το σημείο.

Το άψυχο κορμί του αγοριού, φέρει μπλούζα με το χαρακτηριστικό σήμα ITALIA, σήμα που έφερε η μπλούζα του, όταν εξαφανίστηκε, ενώ βρέθηκε σε βαλτώδη περιοχή της Δημοτικής Επιχείρησης Λίμνης Ιωαννίνων, περίπου 800 μέτρα από τη σχολή του Δίπλα από το παιδί, βρέθηκε ένα μαχαίρι. Θα δείξει αν το παιδί, έκοψε τις φλέβες του, σενάριο που θεωρείται αρκετά πιθανό σε αυτό το σημείο, αποκάλυψε πριν από λίγο στον αέρα του Real Fm 97,8, ο Βασίλης Χήτος

πηγη filathlos.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button