ΔΙΑΦΟΡΑ

Θpήvoς και ερωτηματικά: Βρέθηκε νεκρή η γνωστή επιχειρηματίας, δίπλα της είχε κάτι που τα δείχνει όλα

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση 60χρονης γυναίκας που βρέθηκε απανθρακωμένη σε μονοπάτι κοντά στη Χώρα, στα Κύθηρα.

Η γυναίκα εντοπίστηκε από διερχόμενο στις 8:50 το πρωί. Δίπλα της βρέθηκε εύφλεκτο υλικό και ένας αναπτήρας.

Ο σύζυγός της προχώρησε στην αναγνώριση του πτώματος. Πρόκειται για γυναίκα 60 ετών, που διατηρεί κατάστημα με σουβενίρ.

Η αστυνομία ερευνά όλα τα σενάρια. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που έφτασαν εκεί τείνουν προς το σενάριο της αυτοχειρίας, καθώς δίπλα της ακριβώς βρέθηκε ο αναπτήρας και ένα μπουκαλάκι που μάλλον περιείχε νέφτι, ενώ δεν υπάρχει κανένα ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας. Την ίδια ώρα, η οικογένειά της δεν μπορεί να σκεφτεί κανέναν που θα μπορούσε να της κάνει κακό.

Σύμφωνα με τα kythiraika.gr, η γυναίκα βρέθηκε γυμνή και σε κακή κατάσταση. Ο εντοπισμός της έγινε στον δρόμο προς Κακόπρινο.

Ήδη, έχει κληθεί ιατροδικαστής, στον οποίο έχουν σταλεί φωτογραφίες της γυναίκας. Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται ότι θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τον τελευταίο καιρό, η γυναίκα είχε καταπέσει πολύ ψυχολογικά καθώς ήταν σε μεγάλη αντιπαράθεση με συγγενικό της πρόσωπο για υπόθεση κληρονομιάς. Το συγκεκριμένο πρόσωπο βρίσκεται στην  Αθήνα, όπου και ζει.

Η 60χρονη αναζητούνταν από το βράδυ της Τετάρτης (12.06.24), ενώ όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες είχε εξαφανιστεί ξανά στο παρελθόν.

Το διαβάσαμε εδώ i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button