ΔΙΑΦΟΡΑ

Βόλος: Πέθανε η 9χρονη που είχε πάθει αλλεργικό σοκ από γλυκό που έφαγε στην τάξη της – Σπαραγμός στο Βελεστίνο

Θρήνος στο Βελεστίνο και τον Βόλο. Η 9χρονη μαθήτρια έχασε τη μεγάλη μάχη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και έγινε άγγελος στον ουρανό. Χαροπάλευε εδώ και ένα μήνα όταν ένα γλυκό που έφαγε της προκάλεσε αλλεργικό σοκ…

Η 9χρονη έγινε άγγελος στον ουρανό. Συγκίνηση και θλίψη για την αδικοχαμένη μαθήτρια. Λύγισε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης που νοσηλευόταν μετά το αλλεργικό σοκ που της είχε προκαλέσει γλυκό από κέρασμα…

Η μικρή Θωμαή από το Βελεστίνο έχασε τη μεγάλη μάχη. Η 9χρονη μαθήτρια από το Βελεστίνο «έσβησε» στις 14.00 το μεσημέρι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλευόταν από τις 25 Ιανουαρίου μετά από σοβαρό αλλεργικό σοκ που υπέστη από γλυκό που έφαγε, στην τάξη του σχολείου της.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η οικογένειά της έχει βυθιστεί στο πένθος, ενώ συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Βελεστίνο αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα. Η υπόθεση της 9χρονης είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η αντίστροφη μέτρηση στη ζωή του παιδιού ξεκίνησε στις 15 Ιανουαρίου στο 2ο δημοτικό σχολείο Βελεστίνου, όπου πήγαινε το αγγελούδι. Η μικρή κατανάλωσε κάποιο γλυκό και ο οργανισμός της αντέδρασε. Ένιωσε αδιαθεσία και η μικρή μαθήτρια μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας του Βελεστίνου, στη συνέχεια στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου και μετέπειτα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου έδωσε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο δεν τα κατάφερε και σήμερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Σημειώνεται ότι η μικρή μαθήτρια διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Βόλου όπου οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν και να τη σταθεροποιήσουν για να μπορέσει να διακομιστεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, αφού πρώτα υπέστη 4 φορές καρδιακή ανακοπή.

Η τελευταία ανάρτηση του πατέρα της

Πριν από 3 μέρες, ο πατέρας της μικρής, με ανάρτησή του στο facebook προσπαθούσε να δείξει την κρισιμότητα της κατάστασης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όσους μας στηρίζουν. Με κάθε σεβασμό και εκτίμηση σε εκείνους που μας αγκάλιασαν, θέλω να γνωρίζουν πως δεν είμαι σε θέση να απαντώ σε μηνύματα. Είναι δύσκολες πολύ οι ώρες. Η Θωμαϊτσα μου, (μας για πολλούς), δίνει μια άνιση μάχη.

Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα. Όποιος μπορεί και θέλει, ας συνεχίσει με τον τρόπο του να προσεύχεται για την μικρούλα μου. Σίγουρα οι φίλοι, παλιοί και νέοι που έκανα είναι μες την καρδιά μου. Ευχαριστώ και συγνώμη, αν αδίκησα κάποιον» έγραφε ο πατέρας της 9χρονης. Δυστυχώς οι προσπάθειες των γιατρών δεν στάθηκαν ικανές να σώσουν το παιδί του.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button