ΔΙΑΦΟΡΑ

Mόλις Ανακoιvώθηκε: Κλειστά Aύpιo (15/2), Όλα Τα Σχoλεiα Στις Παpακάτω Περιοχές

Mόλις Ανακoιvώθηκε: Κλειστά Aύpιo (15/2), Όλα Τα Σχoλεiα Στις Παpακάτω Περιοχές

Kλειστά θα παραμείνουν αύριο όλα τα σχολεία.

Πολλοί δήμοι σε όλη τη χώρα αναμένεται να ανακοινώσουν τις επόμενες κλειστά σχολεία αύριο 15/2. Στην συνέχεια της ημέρας αναμένουμε και άλλες περιοχές της χώρας που ίσως αντιμετωπίσουν προβλήματα και υπάρξουν…

Kλειστά θα παραμείνουν αύριο όλα τα σχολεία.

Δείτε σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά.

Πολλοί δήμοι σε όλη τη χώρα αναμένεται να ανακοινώσουν τις επόμενες ώρες κλειστά σχολεία για αύριο Δευτέρα 15/2.

Aναμένουμε και άλλες περιοχές της χώρας που ίσως αντιμετωπίσουν προβλήματα και υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Ας είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεκτικοί τις επόμενες ώρες.

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή (χιονόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες).

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Λόγω του πολύ μεγάλου συνεχιζόμενου παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, για την πρόληψη ατυχημάτων, κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου τα σχολεία σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη (Πανόραμα, Πυλαία, Χορτιάτης, Ασβεστοχώρι, Εξοχή και Φίλυρο).

Όπως αναφέρει το thesstoday, ομοίως κλειστοί θα παραμείνουν και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.

Ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη παραμένει με τις υπηρεσίες του σε 24ωρη επιφυλακή

για την παρακολούθηση και την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων.

Αναφορικά με τη λειτουργία των ιδιωτικών σχολείων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με τη διεύθυνση του σχολείου τους.

Στην συνέχεια της ημέρας αναμένουμε και άλλες περιοχές της χώρας που ίσως αντιμετωπίσουν προβλήματα και υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Αναλυτική πρόγνωση καιρού της Δευτέρας

Στη δυτική και βόρεια χώρα παροδικές χιονοπτώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες. Στα Δωδεκάνησα βροχές κατά διαστήματα.

Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με χιονόνερο και χιονοπτώσεις, οι οποίες θα είναι κατά τόπους πυκνές στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες και στα ορεινά της Κρήτης.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 7 με 8, στα ανατολικά τοπικά 9 και στο Αιγαίο σε επίπεδο θύελλας έως 10 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα και θα σημειωθεί παγετός, στα κεντρικά και βόρεια ισχυρός. Στα βόρεια ηπειρωτικά ο παγετός θα είναι κατά τόπους ολικός…

πηγή

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button