ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στην Αχαϊα – Έκανε τεστ για τον κορονοϊό και πέθανε 30 λεπτά αργότερα

Τραγικό θάνατο βρήκε μια μητέρα δύο ανήλικων παιδιών στην Αχαϊα.

Μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 10 και 17 ετών είναι το θύμα του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι (12-02-2021) στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος της αγοράς του Ριζομύλου Διακοπτού.

Η Διαμάντω Παπασταύρου επέβαινε σε δίκυκλο με κατεύθυνση το Αίγιο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, συγκρούστηκε με αγροτικό όχημα που οδηγούσε άνδρας.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αιγίου, όμως ήταν αργά. Ο οδηγός του αγροτικού συνελήφθη και με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος. Υπεβλήθη σε αλκοτέστ που βγήκε αρνητικό. Ακολούθησε και αιμοληψία στο ΓΝΑ, ωστόσο τα αποτελέσματα ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός, ότι το θύμα ήταν μόνιμη καθαρίστρια στη ΔΕΥΑΑ και το κακό συνέβη ενώ επέστρεφε από το Διακοπτό, όπου είχε μεταβεί προκειμένου να υποβληθεί σε ράπιντ τεστ από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο ιχνηλάτησης, μετά τον εντοπισμό επιβεβαιωμένου κρούσματος στην δημοτική υπηρεσία της Μυρτιάς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, μία περίπτωση υπαλλήλου στη ΔΕΥΑΑ ήταν αυτή που έφερε αναστάτωση το Σάββατο, οπότε υπάλληλός βρέθηκε θετικός στα μαζικά ράπιντ τεστ των Υψηλών Αλωνίων. Εγινε μεν γενική απολύμανση στις εγκαταστάσεις, αλλά οι συνάδελφοί του υποχρεώθηκαν να μεταβούν στο Διακοπτό για να κάνουν τεστ, κάτι που προκάλεσε ερωτηματικά, καθότι θα γινόταν 15χλμ. μακριά.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Αιγιάλειας Φώτης Σωτηρόπουλος χαρακτήρισε το δυστύχημα «εργατικό» αφού η Διαμάντω Παπασταύρου ήταν εν ώρα υπηρεσίας. «Είχε πάει μόνη της, με το μηχανάκι της, στο Διακοπτό, χωρίς να περάσει από την υπηρεσία.

Αν είχε περάσει δεν θα την αφήναμε με τόσο κρύο να μετακινηθεί μ’ αυτό το μέσο, αλλά με κάποιο Ι.Χ. Αλλά τα΄φερε έτσι μοίρα. Μάλιστα στο Διακοπτό της είπα γιατί μετακινήθηκε μόνη της με τόση παγωνιά και που απάντησε ότι είναι μαθημένη και πήρε το μηχανάκι γιατί δεν είχε βενζίνη στο αυτοκίνητό της. Κρίμα» περιγράφει.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button