ΔΙΑΦΟΡΑ

Μας έκοψε το αίμα ο πατέρας του Γιακουμάκη – “Παλεύουμε έξι χρόνια τώρα με…”

Σε μια σπάνια εξομολόγηση ο Ανδρέας Γιακουμάκης, με αφορμή τη δίκη σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν από έξι χρόνια, αποκάλυψε τι δεν δέχεται να ακούει για τον Βαγγέλη τους και ποια είναι η μοναδική δικαίωση για την οικογένεια του.

«Αυτή τη στιγμή καθόμαστε με τη Μαρία και συζητάμε για τα έξι χρόνια που παλεύουμε. Έξι χρόνια παλεύουμε με μία απουσία. Και κάθε φορά όλο αυτό που ζούμε είναι και πιο έντονο. Μας βασανίζουν πάρα πολύ αυτά τα πράγματα», αναφέρει ο ο Ανδρέας Γιακουμάκης στο zarpanews.

Και προσθέτει: “Τώρα μας έστειλαν και τα χαρτιά για το δικαστήριο. Απ’ ότι φαίνεται δεν θα γίνει λόγω κορονοιού, μάλλον θα είναι ακόμα κλειστά τότε τα δικαστήρια.

Αν γίνει πάντως εννοείται ότι θα πάμε. Πάντα πηγαίνουμε. Αυτό το δρομολόγιο το ξέρω λες και πάω από τους Αρμένους στο Ρέθυμνο.Εμείς παλεύουμε έξι χρόνια με τις λέξεις. Δηλαδή ξαφνικά σοβαρές λέξεις πήγαν να τις κάνουν ίσια.

Δεν γίνεται να ακούς πέντε – έξι χρόνια μετά, πράγματα για τον Βαγγέλη μας και αυτοί να σου λένε “φίλοι” και να σου λένε “αστεία”, δεν τα δέχομαι αυτά τα πράγματα πλέον και αν πηγαίνουμε στο δικαστήριο γι’ αυτό πηγαίνουμε.

Για μένα δεν υπάρχει άλλη δικαίωση. Ο Βαγγέλης μας δυστυχώς ούτε μας μίλησε, ούτε μίλησε σε κανέναν. Αλλά τελικά αυτή η σιωπή έκανε μεγάλο θόρυβο. Κατάλαβαν πολλοί άνθρωποι τι ήθελε να πει. Παρόλο που κάποια στιγμή πήγαν να ρίξουν ευθύνες σε μας. Αυτά μας πνίγουν και μας πνίξανε. Το άδικο είναι που σε πνίγει…

”nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button