ΔΙΑΦΟΡΑ

«Καλή αρχή»: Η ανατριχιαστική ανάρτηση λίγο μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

«Καλή αρχή»: Η ανατριχιαστική ανάρτηση λίγο μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ - Πώς βοήθησε την ΕΛΑΣ (photo)

Μια φωτογραφία ενός από τους συλληφθέντες που ανέβηκε στο Facebook 1 ώρα και 20 λεπτά μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ φαίνεται πως έπαιξε σπουδαίο ρόλο στις έρευνες της Αστυνομίας. Ίσως να επρόκειτο για μια προσπάθεια από μέρος τους για να χτιστεί άλλοθι, αλλά στην πραγματικότητα, μάλλον είχε τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Η φωτογραφία στο Facebook μιάμιση ώρα μετά την εκτέλεση

Ειδικότερα, τη εν λόγω φωτογραφία ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook ένας 50χρονος που επίσης αναφέρεται στη δικογραφία και απεικονίζει τον ίδιο μαζί με έναν από τους συλληφθέντες, τον 40χρονο Γ. Λ, να είναι αγκαλιασμένοι στον Ασπρόπυργο, μόλις 1 ώρα και 20 λεπτά μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Όμως, για τα δύο αδέρφια που έχουν ήδη συλληφθεί, καθώς και για τον 50χρονο που εμφανίζεται στη συγκεκριμένη φωτογραφία μαζί με τον ένα από τους συλληφθέντες καθώς και ακόμη ένα άτομο, υπήρξε ανώνυμη καταγγελία για άλλη δολοφονία εκτός εκείνης του Γιώργου Καραϊβάζ, κάτι που ενεργοποίησε τις Αρχές στην έρευνα των κινητών τους.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, μάρτυρας – κλειδί είχε επικοινωνήσει με τις Αρχές και είχε πει ότι οι δράστες που τελικά συνελήφθησαν για τη δολοφονία Καραϊβάζ σχεδίαζαν να σκοτώσουν και τον πυγμάχο Κοντογιώργη.

Οι άγνωστες προειδοποιήσεις στις αρχές που έγιναν στις 01/08/21 ανέφεραν: “Ο Λ. είναι μαζί με τον αδερφό του τον Σ, τον Β. και τον Γ. Να ξέρετε έχουν κάνει χοντρές ζημιές. Τώρα είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο χτύπημα. Έχουν πάρει ήδη καθαρά Kalashnikov. Θα τελειώσουν τον Κοντογιώργη είναι θέμα χρόνου”.

Και στις 03/11/21: “Έχω ξαναπάρει τηλέφωνο. Σας έχω δώσει πληροφορίες για αυτούς που κάνουν τις μπραβοδολοφονίες και σας έχω πει ότι τον Κοντογιώργη τον έχουν έτοιμο. Δεν ξέρω αν μιλήσαμε μαζί… Σας έχω δώσει ότι τηλέφωνα ήξερα, αλλά δεν ξέρω αν μπορούν να βοηθήσουν. Θα ξαναρχίσει το ”μπάπα- μπούπα”. Έχει πολύ δρόμο ακόμη το ξεσκαρτάρισμα”.

Όπως φαίνεται στην φωτογραφία κάτω η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε στις 3:33 μ.μ. ενώ η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ σημειώθηκε περίπου στις 2:20 μ.μ.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα κινητά τηλέφωνα του 40χρονου, του 48χρονου (που έχουν συλληφθεί) και του 50χρονου ήταν σε παύση την ώρα της δολοφονίας ενώ μισή ώρα μετά τη δολοφονία τα κινητά τους τηλέφωνα ενεργοποιούν κεραίες στις ίδιες περιοχές αρχικά στον Σκαραμαγκά και στη συνέχεια στον Ασπρόπυργο όπου στις 15.33 γίνεται η ανάρτηση με τις φωτογραφίες.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button