ΔΙΑΦΟΡΑ

“Καλό ταξίδι Νανά, οι μάχες τελείωσαν”: Το σπαρακτικό μήνυμα για την μητέρα που “έφυγε” τόσο νωρίς αφήνοντας πίσω το κοριτσάκι της

Θλίψη επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στην Καρδίτσα από τον θάνατο της 38χρονης Καρδιτσιώτισας Αθηνάς Μόλτσα…

Ένας ακόμη νέος άνθρωπος έφυγε από κοντά μας.. Η 38χρονη συμπολίτισσα μας Αθηνά Μόλτσα, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας, γεγονός που προκαλεί βαθύτατο πόνο στους οικείους, τους φίλους και τους γνωστούς της..

Η Αθηνά ήταν μητέρα ενός μικρού κοριτσιού και μαχήτρια της ζωής!

Καρδίτσα: Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από τον χαμό μιας μητέρας

Η τοπική κοινότητα της Καρδίτσας θρηνεί για τον άδικο χαμό της 38χρονης Αθηνάς Μόλτσα.

Η 38χρονη Καρδιτσιώτισσα δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας, γεγονός που προκαλεί βαθύτατο πόνο στους οικείους, τους φίλους και τους γνωστούς της..

Η κηδεία της τελέστηκε το πρωί της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου στον Ιερό ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας με την οικογένεια και τους φίλους της να τη συνοδεύουν στο τελευταίο της ταξίδι..

Το μήνυμα για την αδικοχαμένη μητέρα από την Καρδίτσα

Οι Βιβλιοθήκες έχουν ανάγκη τους Βιβλιοθηκονόμους

Με μεγάλη λύπη μου σας ενημερώνω ότι η συμφοιτήτρια, συνάδελφος, αγαπητή σε όλους Νανά, έφυγε εχτές από αυτόν τον άδικο κόσμο.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους εσάς που καταθέσατε στο λογαριασμό της τα χρήματα που χρειαζόταν για τη θεραπεία, θεραπεία που τελικά δεν πρόλαβε να κάνει. Όμως, το τελευταίο μήνυμα που μου έστειλε ήταν να με ευχαριστήσει που εκπλήρωσα την επιθυμία της να βρεθούν αυτά τα χρήματα. Είμαι σίγουρη πως η οικογένειά της θα αξιοποιήσει κατάλληλα το ποσό που συγκεντρώθηκε από όλους μας, που όπως ενημερώθηκα σχεδόν είχε φτάσει το ποσό που είχε ζητήσει.

Για όποιον δεν την ήξερε, η Αθηνά Μόλτσα με καταγωγή από την Καρδίτσα, το 2003 ξεκίνησε τις σπουδές της στο ΤΑΒΜ Ιονίου Πανεπιστημίου. Από την πρώτη στιγμή αγάπησε την Κέρκυρα και ήθελε να ζήσει εκεί. Το 2009 ξεκίνησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών παραμένοντας στην αγαπημένη της Κέρκυρα. Θυμάμαι πάντα να εργάζεται σε δύο και τρεις δύσκολες δουλειές παράλληλα προκειμένου να συντηρήσει τον εαυτό της και τις σπουδές της.

Αργότερα μαζί με τον άντρα της μετακόμισαν στην Γερμανία και συνέχισε να εργάζεται σκληρά για να συντηρήσει την οικογένειά της. Το 2019 έφερε στον κόσμο την κόρη της. Το Νοέμβριο του 2021 διαγνώστηκε με καρκίνο στο ήπαρ και οι γιατροί της έδωσαν 2 μήνες ζωής. Ποτέ δεν τους πίστεψε και τους διέψευσε ζώντας παλεύοντας με τον καρκίνο σχεδόν για 2 χρόνια.

Δεν πίστεψε ποτέ ότι θα τη νικήσει γιατί η Νανά ήξερε να μάχεται.

Δεν της δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να εργαστεί ως Αρχειονόμος-Βιβλιοθηκονόμος παρόλο που προσπάθησε τόσο σκληρά για την απόκτηση όλων αυτών των πτυχίων.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε όλους τους οικείους της, αναγνωρίζω όλα τα συναισθήματα τους καθώς τα ανασύρω από τη μνήμη μου.

Καλό ταξίδι Νανά, οι μάχες τελείωσαν.

πηγη posted.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button