ΔΙΑΦΟΡΑ

Κατάφερε να μείνει έγκυος μετά από 8 χρόνια – Αυτό που είδε ο γιατρός στο πρώτο υπερηχογράφημα την έκανε να “παγώσει”

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Αυτή η 35χρονη γυναίκα προσπαθούσε να μείνει έγκυος επί 8 χρόνια, και φαίνεται να είχε απελπιστεί. Δεν τα παράτησε… αλλά αυτό που της συνέβη δεν το φανταζόταν ούτε στα πιο τρελά της όνειρα.

Η Άσλει και ο Τάισον Γκάρντεν προσπαθούσαν να αποκτήσουν παιδί για 8 μεγάλα και κουραστικά χρόνια. Το ζευγάρι από την Utah παραδέχεται πως το ταξίδι τους δεν ήταν εύκολο, αλλά η Άσλει αποφάσισε να το μοιραστεί για να δώσει ελπίδα σε άλλους που περνάνε κάτι παρόμοιο.

Η Άσλει και το Τάισον είχαν τα χρήματα για να δοκιμάσουν μία τελευταία θεραπεία τεχνητής γονιμοποίησης. Οι επόμενες δύο εβδομάδες ήταν γεμάτες άγχος, υπερήχους, εξετάσεις αίματος και πολλές βελόνες. Εκείνη την εποχή ο γιατρός κάλεσε την Άσλει και της είπε πως η ενδομητρίωση απειλούσε τα ωάριά της, αφήνοντας μόνο 2 έμβρυα.

Μετά από 10 μέρες υπομονής, ο Τάισον κανόνισε μία φωτογράφιση. Ήθελε να καταγράψει την αντίδραση της Άσλει στα νέα που είχε ο γιατρός: ήταν έγκυος. Βέβαια ο υπέρηχος έδειξε κάτι εξωπραγματικό.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη…Όταν το ζευγάρι πήγε για τον πρώτο υπέρηχο, περίμεναν να δουν έναν χτύπο. Αλλά αντί γι’αυτό είδαν πως τα δύο έμβρυα είχαν χωριστεί.

Η Άσλει δεν ήταν απλά έγκυος με ένα μωρό… ή δύο… ή τρία… αλλά τέσσερα μωρά – και ήταν πανομοιότυπα κορίτσια! Οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο ήταν 1 στα 70 εκατομμύρια!

 

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button